Напрежението в Гласът на България започва да расте все повече

...
Напрежението в Гласът на България започва да расте все повече
Коментари Харесай

Мариан Бачев гневен: Гласът на България, вярвам, че можете да минете отвъд aд-а! Или греша?

Напрежението в " Гласът на България " стартира да пораства от ден на ден на фона на обстоятелството, че огромният край към този момент чука на вратата. И до момента в който гениите мерят гласови благоприятни условия и артистично държание на сцената, менторите се чудят кого да бележит, предопределяйки развоя на събитията.

 

Картинката наподобява не се нрави на феновете пред дребния екран, а удостоверение за това е артистът Мариан Бачев, който неотдавна безусловно попиля формата. Това идва малко след описа на различен участник, напуснал формата - Константин Кацаров, който в детайли описа какво се случва зад кулисите на предаването и какъв брой доста остава освен прикрито от фена, ами излиза, че форматът нахално лъже почитателите на шоуто.

 

Но дано се върнем на Мариан Бачев:

" Един ефирен формат, ориентиран главно към млади и подрастващи, по едно и също време ни натяква хем какъв брой са " зелени ", хем популяризират най-долна отвратителна енергийна напитка, като " доброволно " участниците отпиват от нея, до момента в който са в очакване да осъществен фантазията си на огромната сцена ", по този начин стартира гневния си пост в обществените мрежи артистът, който очевидно не е пестил страсти и яд, до момента в който показва мнението си.

 

" А не би ли било прелестно да оферирате и радостни балони - ще ни чака незабравима веселба? А след това същата телевизия ще прави репортажи какъв брой рисково е това. Доста шизофренно, не ли?.. Гласът на България, имам вяра, че можете да минете оттатък " aд " -а! Или бъркам? ", приключи Бачев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР