Напрежението у Овните се усеща, а Телците задължително да конкретизират

...
Напрежението у Овните се усеща, а Телците задължително да конкретизират
Коментари Харесай

Виж своя хороскоп за новата седмица

Напрежението у Овните се усеща, а Телците наложително да конкретизират желанията и стремежите си. За Близнаците обстановката се раздвижва, а Раците следва да са извънредно дейни.

Делова удача ще радва Лъвовете, а Девите да наблегнаат на вниманието. Везните да укрепят позициите си, а за Скорпионите се обрисуват административни каузи. Материалните задължения на Стрелците се усилват, а Козирозите да се преценяват с ситуацията. Водолеят да увеличи вниманието си, а представителите на Риби да не губят религия в себе си.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Финансов триумф

 

И през идващите дни ще продължите с работата си върху задания, най-много от професионален темперамент. Ако има проблеми, те ще са свързани с персоналния живот. Не прибързвайте, надали някой е решил да ви вреди съзнателно. Ще е добре да сте посдържани, с цел да избегнете неприятни произшествия. Съдбовните влияния   безспорно подсигуряват реализация на заплануваните финансови цели. Петък ще е нервозен, само че сполучлив. Събота е чудесна, а неделя ще ви донесе мощно напрежение, както ще е и в понеделник и вторник. Много значимо е да бъдете деликатни.   

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Хубав интервал

Ако по някаква причина почувствате интервенция в персоналните ви каузи и свободата ви е накърнена, не се колебайте да отговорите почтено на офанзивите. Разногласията ще се просто нещо като разумна поредност на събитията от днешния ден. За Телците се обрисуват настоятелен новости през идното седемдневие, а достиженията в материалната сфера, и изобщо в интересуващите ви посоки, ще реализирате с по-голяма упоритост. Пазете се от остарели врагове. При реализиране ня контакти в публичните среди, също бъдете деликатни.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Повишено внимание

Работата ви в екип ще наложи промени, които не трябва да ви отхвърлят от задачите, които сте си сложили. Подредете срещите си. Не го ли извършите ще изпаднете в суматоха и най-малко половината от днешните ви задания ще останат за „ след това ”. А няма да е добре. Не поддържате ли едно мнение по даден въпрос, близките ще вдървен неустойчивостта ви,и ще насочат ударите си точно в това поле. Просто демонстрирайте непоклатимост. Много нервозен петък, печеливша събота и сполучлива неделя. Добрият делник ще е сряда. Денят ще е под напрежение като другите делници, само че и задоволително успешен.

 

Седмичен хороскоп РАК

Владейте се повече

Ще обогатявате знанията и опита си със занимания от друг темперамент, само че най-често ще имат отношение към бизнеса и парите ви. Енергийният ви капацитет е неустойчив. По-лошото е, че и имунната ви система е слаба. Намалете физическото напрежение и по опция не шофирайте. Предупреждението се отнася най-много до материални и финансови въпроси. За някои визира взаимоотношенията с интимния сътрудник. Внимавайте да не се доближи до провал. петък и събота са сполучливи, а неделя, понеделник и вторник ще са усложнени. Сряда е сполучлива и удобна, а четвъртък се оказва отлично начало на нов, много удобен стадий.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Смирен интервал

Кариерата ви се развива по възходяща линия и утвърждава престижа ви. Бъдете внимателни и дистантни. Не обсъждайте персонални въпроси и професионални планове единствено, с цел да блеснете в компанията. Контролирайте его-то си. Налице са данни, подчертаващи че против вас ще се насочат подли удари, посредством които някой ще цели да унищожава престижа ви, да подрива устоите ви, или да ви нанесе финансови и материални вреди. Не участвайте в съмнителни инициативи и се пазете. Петък и събота ще са сполучливи. Трудна е неделя. От делниците сполучлив и по – привлекателен е четвъртък.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Добър късмет

Усвоените уроци са отворили сетивата ви към събитията, които следва да се случат към вас. Всички погледи са ориентирани към вас. През тази седмица ще получите поддръжка даже от там, от където минимум очаквате. Всички погледи са ориентирани към вас. Пълнотата при реализация на деловите цели ще се движи паралелно със сполучливите  задължения в обществото. В бизнеса бъдете деликатни и не достигайте до спорове.Ще имате проблеми с хора от близкия кръг. Петък и събота ще са удобни за реализация на задачите. Трудна и неорганизирана е неделя. Понеделник и вторник издигат спънки. По-добри ще са идващите два дни.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Леки усложненията

Участвайки в събитията към вас, а постоянно и инициирайки ги с съответни дейности, ще пристъпите към осъществяване на дилемите, застъпени в програмата ви. Макар и не със светкавична скорост Везните се измъкват от тежките условия, в които бяха попаднали, и обстановката навлиза в стадий на подсилване. По деликатно следва да се отнасяте към сътрудниците си и към външните сътрудници. Не разчитайте на външна поддръжка през интервала. Петък и неделя ще са много напрегнати, а събота ще е хубава. Понеделник ще е подъл. Вторник е под напрежение, сряда ще е нервна, а четвъртък е удобен и сполучлив.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Делови триумф

 

Извеждайки на напред във времето постоянството си, ще постигате чудеса. Съвсем ненадейно ще се случи нещо ново. Първоначално ще го приемете със подозрение, по-късно с възторг, само че по-добре е да реагирате с сдържан оптимизъм. Не влизайте в кавги, пазете се от лукавство, и доста внимавайте във взаимоотношенията си с администрация. Не изпускайте нервите!Възможностите ви в персонален проект са изразителни.  Възможни са здравословни проблеми. Петък е печеливш. Събота е удобна, а неделя ще е мъчителна. Сряда е най-тежкият делник. Останалите са напрегнати, само че и с благоприятни условия за триумф.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Силна страст

През седмицата доста от вас ще се радват на триумфи - професионални и персонални. Енергийното ви равнище бележи лек спад. Намерете опция да се отделите, да намалите срещите, да се усамотите. Хубавото за Стрелците е, че са стъпили на постоянни позиции, и са подготвени да работят уверено за реализацията на задачите си, а неприятното е, че изобщо не са в положение да владеят нервното си напрежение. Внимавайте!Това е доста неприятен индикатор, който може да ви спретне неприятна смешка, вкарвайки ви в спор с някого. Петък носи промени. Събота е удобна,а неделя – напрегната.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Забележителни достижения

Предложение за бизнес или преференциална инвестиция ще насочи вниманието ви към сферата на парите. Помислете за седмичната отмора, а в случай че към момента не сте излизали в отпуска – и за нея. Също по този начин за компанията, в която предпочитате да сте. Деловата ви реализация също ще е на високо равнище, а шансът за подписване на настоятелен контракти и за осъществяване на печеливши покупко-продажби е експресивен. Петък е прекрасен за партньорско взаимоотношение. Събота е удобна, а неделя е с шанс, само че е сложна. През делниците най-силно ще е напрежението в понеделник и сряда. Другите са положителни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Постигате реализация 

Със съзнанието на настоятелен хора и привлечени от смели хрумвания, ще работите отговорно и целенасочено. Ще се почувствате най-добре и най-уютно в домашна конюнктура и в компания на околните си или на хора, с които сте привикнали. На мнозина от зодията ще им се наложи са поправят агресивността във взаимоотношенията си с близките, в случай че не желаят да се стигне до конфликти с непредсказуема развръзка. Петък приказва за начало на промени. Уикендът е удобен и сполучлив. Понеделник и сряда са тежки, а вторник и четвъртък – хубави.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Овладейте се

Периодът е удобен за интензивности във всяка сфера от живота ви. Седмица на крайности. Силни страсти, съпроводени от дейни действия от ваша страна. Астрологичните предпоставки за идния интервал по никакъв начин не са неприятни, само че огромна част от Рибите са прекомерно нападателни при разрешаване на разногласия и неясноти от финансово естество, което може да ви аргументи големи неприятности в службата и деловите среди. Действайте по-умерено, по-спокойно и по-толерантно, с цел да не си навредите. Петък и уикендът са хубави и сполучливи. 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР