Напрежението сред блокираните туристи на остров Самотраки доведе до скандали,

...
Напрежението сред блокираните туристи на остров Самотраки доведе до скандали,
Коментари Харесай

Българи на о. Самотраки не могат да вземат билети за корабите – разпродадени са

Напрежението измежду блокираните туристи на остров Самотраки докара до кавги, крясъци и разправии поради неприятната организация по извозването на хората. Тези, които не съумяха да се върнат в континенталната част, прекараха нощта в очакване на ферибот, който да ги извози, съобщи Нова телевизия.

Снощи Българска национална телевизия заяви за сигнали от българи, които не са съумели да вземат билети за корабите за Александруполис, защото към този момент са били разпродадени. Нещо повече - не са се записвали и имена в листата на чакащите.

Припомняме, през вчерашния ден към обяд стартира превозването на туристите, които бяха блокирани на острова заради щета в единствения ферибот, който реализира връзката с Александруполис. Днес транспортната връзка беше възобновена, откакто дойдоха няколко кораба.

Заради дефицита на билети напрежението на остров Самотраки към момента е налице.

Сънародниците ни се надяват казусът да се реши с идването на огромния ферибот за 600 души, който би трябвало да ги извози до Александруполис. Те обаче се тормозят, че на пристанището няма задоволително полиция и напрежението може да ескалира при качването на ферибота.

Тази вечер за известно време е спрял токът в региона на пристанището, само че електрозахранването към този момент е възобновено. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР