Напрежението пред СУ расте с всяка изминала минута. Майките от

...
Напрежението пред СУ расте с всяка изминала минута. Майките от
Коментари Харесай

Цяла нощ полицията държи „под арест“ буса на майките пред СУ. Пристигат хора в тяхна подкрепа. Напрежението расте с всяка изминала минута

Напрежението пред СУ пораства с всяка минала минута. Майките от „ Системата ни убива “ още са блокирани от полицията. Пристигат хора в тяхна поддръжка.

Цяла нощ полицията държи „ под арест “ буса на майките от „ Системата ни убива “ на кръстовището на Софийския университет. Току-що 20 служители на реда се нахвърлиха върху децата ми, сподели пред Фрог нюз в 7,40 ч. една от блокираните жени-Вера Иванова.

До следващото напрежение се е стигнало, откакто два полицейски буса са били докарани в допълнение и са препречили пътя на майките. „ Децата ми застанаха пред техните бусове, по този начин както те пред нашия. Изведнъж върху тях се нахвърлиха 20 здравеняци. Това, което се случва е нечувано! “, изясни Вера.

През нощта хората останаха на място, с цел да поддържат блокираните дами. Христо Иванов и Мая Манолово часове наред вършиха опити да убеди полицията да пусне буса на „ Системата ни убива “, само че тя отхвърли. Мотивът й е, че те може да са ПРОВОКАТОРИ, СПИРАЧКИТЕ ДА ИМ ОТКАЖАТ И ДА ПРЕГАЗАТЯ ХОРА НА ОРЛОВ МОСТ.

Обясненията на полицейския шеф на място провокира смях измежду хората. „ Ето това стана, откакто отидохме до къщата на премиера в Банкя “, добави Вера Иванова, която има наследник със специфични потребности и поради който води борба за заслужен живот от няколко години.

Заради напрежението, което действително бе основано по решение на Министерство на вътрешните работи, сега полицейски бусове са блокирали цялото кръстовище пред СУ.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР