Напрежението на украинската граница се засилва.В различни региони на Русия

...
Напрежението на украинската граница се засилва.В различни региони на Русия
Коментари Харесай

Големи сили от руската бойна авиация летят към границата на Украйна

Напрежението на украинската граница се ускорява.

В разнообразни райони на Русия очевидци снимат прехвърлянето на обилни сили на военната авиация в посока Украйна. А жителите на граничните региони записват идването на бойни и многоцелеви хеликоптери, които преди този момент са изхвърчали от други райони.
 
Първоначално прехвърлянето на хеликоптери е записано над централната част на Русия - в Ярославъл, Нижни Новгород, Москва, Рязан, Твер, Иваново и други райони, както и в републиките Мордовия и Татарстан, написа Блиц.
   
Към Украйна са се насочили щурмови самолети Ка-52 Алигатор, Ми-28Н Нощен ловджия, многоцелеви щурмови самолети Ми-35 и Ми-8.
 
В полетата на Белгородска област и в районие на Беларус, граничещи с Украйна, също бяха открити огромен брой бойни хеликоптери на съветските въоръжени сили.
 
Преди това забележителен брой изтребители от Далекоизточния окръг също кацнаха на беларуски военни летища.
 
Трябва да се означи, че към този момент се популяризират стотици сходни видеа, снимани през последните дни от очевидци в разнообразни райони на Русия и Беларус.

New York Times също разгласява публикация за идното съветско навлизане в Украйна, в която, наред с други неща, се отбелязва, че съветското министерство на защитата е разположило минимум 50 бойни и транспортни хеликоптера на летищата Мачулищи в Беларус и Валуйки в Белгородска област. за обезпечаване на въздушна поддръжка за военна интервенция на територията на Украйна.

Говорителят на Пентагона с най-нова версия за съветска офанзива против Украйна на 16 февруари
 
По-рано очевидци снимаха група хеликоптери в полетата на Белгородска област. Мрежата видя, че по време на интервенцията в Крим напролет на 2014 година съветски бойни и многофункционални хеликоптери са били съсредоточени на същата полева площадка.
 
Десетки бойни хеликоптери към този момент са ситуирани в Крим и упражняват нанасянето на удари по разнообразни цели.
 
От няколко дни в Крим не престават ученията на екипажите на съветските ударни хеликоптери с бойни стрелби.
 
В непосредственост до село Строгановка е видяна група от десетки бойни Ка-52 Алигатор, Ми-28Н Нощен ловджия и Ми-35 Крокодил.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР