Напрежението между участниците в Игри на волята ескалира след края

...
Напрежението между участниците в Игри на волята ескалира след края
Коментари Харесай

Звезди от Игри на волята в юмручна саморазправа!


Напрежението сред участниците в " Игри на волята " ескалира след края на сезон 4. Сръбският първенец по битка Алекса и участникът в " Айрън мен " Аспарух придвижиха спора си от риалитито в действителни живот. Двамата са решени да уредят в юмручна битка сметките си един път вечно, написа Телеграф.

Сърбинът и планината от мускули даже са си уредили среща в " бара на Джаферович ", т.е. на терен на различен участник в тазгодишния сезон на Игрите. За ескалацията на спора стана ясно от сторита, които Алекса разгласява в Instagram.

На тях се вижда чат, който е провел с Аспарух. Колосът го е залял със закани, в това число, че ще му разпилее зъбите.



 

Ето какво гласи чатът сред двамата:

Аспарух: Аре бе, нали съм мишка? Чакам те да се забележим в бара на Джаферович, или някъде другаде. Само кажи да знам, с цел да не пропусна да дойда. Ще забележим кой е мишката като ти разпилея зъбите на всички места по земята, на метри от натрупа ти. И тъй като не аз съм мишката, а ти първо можеше в лицето да ми го кажеш, двуличен буклук подобен, и второ-приготвил съм пари, като ти разпилея зъбите и ме съдиш да си платя санкциите и разноските по делата, които ще заведеш.

Алекса: Утре пристигам. Стигам.

Аспарух: Идеално, очаквам те.

Алекса: Сериозен съм.

Аспарух: А аз не съм ли?

Поводът за заканите е засегнатост по адрес на Аспарух, която си разреши сърбинът.

Извън арената той назова пред камерата Аспарух " мишка ". Искрите припламнаха и на самата сцена, където след номинационната борба преди малко включилият се към Игрите от тима на запасите сърбин си разреши да размахва пръст и да държи сметка на мъжете от " аленото " племе. А повода бе, че възлюбената му Елица му се оплака, че я пратили на елиминационна борба от тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР