Напрежението между РС Македония и България трябва естествено да намалее

...
Напрежението между РС Македония и България трябва естествено да намалее
Коментари Харесай

Скопие: Напрежението естествено ще намалее след вота на 4 април

Напрежението сред районен съд Македония и България би трябвало " естествено да намалее " след изборите в страната на 4 април. Това съобщи министърът на правораздаването Боян Маричич в изявление за „ Юроактив “.
С натоварен разговор след българските избори може да се реализира съглашение, в случай че има същинската подготвеност и воля за това... и в случай че търсим решение, учредено на взаимното почитание, рационалността, европейските полезности и модерни концепции от 21 век, сподели той.
 Каракачанов към Скопие: Скандалът е при вас, не някъде другаде Каракачанов към Скопие: Скандалът е при вас, не някъде другаде
Не търсете абсурда другаде, при Вас е, „ сътрудници “, в личния Ви двор, и е голям, европейски. С тактиката „ крадецъ...
Запитан дали е добра тактика за изчакване на резултата от гласуването, като се има поради, че в България има партиен консенсус по отношение на ветото против Скопие, Маричич съобщи, че Северна Македония би трябвало да види кой е нейният сътрудник в договарянията.
Изданието напомня, че тази година би трябвало да се организира и дългоотлаганото броене на популацията в районен съд Македония, което беше отлагано по политически аргументи и което към този момент беше отначало отсрочено преди дни поради политическото съглашение сред водещите партии. Маричич дава обещание, че при преброяването ще бъдат изпълнени стандартите на Евростат.
Във връзка с рецензиите на българския евродепутат Ангел Джамбазки, че към 130 хиляди българи нямат право да се заявяват като българи при идното броене, Маричич твърди, че това не отговаряло на истината. „ Очевидна неистина е, че българите не могат да се записват по време на преброяването. Напротив, всички етнически групи... ще имат идентичен късмет “, добави правосъдният министър.
Според Маричич множеството от македонците са придобили българско поданство по стопански аргументи, тъй като това им дава късмет да работят в Европейския съюз.
 Външно министерство разгласи за неудобен клипа на Джамбазки за Северна Македония Външно министерство разгласи за неудобен клипа на Джамбазки за Северна Македония
Министерството на външните работи се разграничи от предизборния клип на евродепутата и член на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Външно го дефинира...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР