Напрежението между ръководството на БСП и пловдивските социалисти продължава да

...
Напрежението между ръководството на БСП и пловдивските социалисти продължава да
Коментари Харесай

Десетки пловдивски социалисти защитават Гергов: БСП се мутризира

Напрежението сред управлението на Българска социалистическа партия и пловдивските социалисти продължава да пораства. Пред ден партийната конструкция в Пловдив. До това се стигна, откакто.

В четвъртък десетки пловдивски социалисти се събраха в централата на партията в града, с цел да заявят поддръжката си за Гергов. Зад пловдивския предприемач застанаха ръководителите на районните организации на партията в града, както и депутатите Георги Търновалийски и Теодора Халачева.

Членовете на градския съвет на партията в Пловдив оповестиха, че ще отидат на " Позитано " 20, с цел да подават позицията си против управлението и в поддръжка на Гергов.

" Два месеца преди парламентарния избор и малко над половин година от президентските избори Българската социалистическа партия е в епицентъра на политическа стихия, която сама си устройва. В миг, когато нашата партия би трябвало да се потвърждава като политическия индивид, предназначен да носи отговорност за бъдещето на нацията, тясното партийно управление избира пътя на вътрешнопартийната война ", се споделя в позицията им.

Според пловдивските социалисти " няма рационален човек, още по-малко виновен социалист, който да счита, че държание на непрекъсната борба може да има положителни резултати ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР