Напрежението между Москва и Вашингтон нараства. Руският президент Владимир Путин

...
Напрежението между Москва и Вашингтон нараства. Руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин с коментар за обвиненията от Байдън, че е убиец

 Напрежението сред Москва и Вашингтон нараства. Руският президент Владимир Путин отговори на вчерашните изказвания на американския му сътрудник Джо Байдън по негов адрес с пожелания за здраве, съобщи ТАСС.

" Що се касае до изказванията на моя американски сътрудник. Какво бих могъл да му отговоря? Бих му споделил: " Бъдете здрав! Желая му здраве! “, сподели съветският водач, отбелязвайки, че споделя това " без подигравка и без да се майтапи “.

Байдън в изявление за телевизия ABC съобщи, че съветските управляващи ще би трябвало " да си платят “ за приписвани на Русия опити за интервенция в американските избори, а също отговори с " Да “ на въпроса дали счита Путин за " палач “.

По-рано гворителят на Кремъл Дмийтрий Песков съобщи, Русия ще премисли връзките си със Съединени американски щати. Освен това Руското външно министерство извика посланика си от Съединените щати за съвещания в Москва.

В публикуван във вторник отчет на американското разузнаване се твърди, че президентът на Русия Владимир Путин е знаел и евентуално е направлявал съветските опити за операция на предизборната в Съединени американски щати предходната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР