Напрежението между Има такъв народ и Продължаваме промяната е притеснително.

...
Напрежението между Има такъв народ и Продължаваме промяната е притеснително.
Коментари Харесай

Нинова: Споразумението държи коалицията и то трябва да се спазва

" Напрежението сред " ИТН " и " Продължаваме промяната " е притеснително. Това съобщи пред БТВ водачът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система Корнелия Нинова. По думите ѝ главната причина са номинациите за шеф на Българска народна банка. Според нея партиите в обединението е трябвало изначално да се обединят към една експертна кандидатура, а не да са партийно излъчени депутати.

" Споразумението държи обединението и държим то да се съблюдава. Българска социалистическа партия не спорим за постове, не се караме за пари и контракти ", разяснява Нинова. Лидерът на социалистите подсети, че една от алените линии за партията е да не предоставяме военна помощ на Украйна.

" Българското държавно управление и българският парламент не са взимали решение за експорт на оръжие на муниции. Вярвам, че това ще остане по този начин, тъй като за нас това е алена линия ", съобщи тя. По думите ѝ основни за Българска социалистическа партия са тематиките за цените, инфлацията и приходите. За партията е значимо да има определение за енергийно небогати, както и да се вкарат водни помощи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР