Напрежението между Божана Кацарова и Андре Токев е още от

...
Напрежението между Божана Кацарова и Андре Токев е още от
Коментари Харесай

Бомба: Защо Божана Кацарова има зъб на Андре Токев?!

Напрежението сред Божана Кацарова и Андре Токев е още от 2017!
Голяма изненада бе изявлението преди ден на Божана Кацарова за Андре Токев. Случи се измежду изявлението на Токев пред Карбовски, в което кулинарят се появи надали не благополучен, че е опандизен. Токев разказа пансиона като едно „не чак толкоз лошо“ място, в което има време да размишлява, да тренира и да калява себе си.
 Андре Токев
Божана Кацарова единствена от гилдията нападна Андре Токев

Знаем, че цялата кулинарна колегия поддържа Токев и адмирира обстоятелството, че самичък пожела да излежи дейно присъдата си, с цел да си вземе поука. Единствената, която настръхна против него, бе Божана Кацарова. Тази Божана, която преди години завоюва 100 бона в „Мастършеф“, точно до момента в който Токев бе в журито и де факто е един от „виновниците“ за успеха й.

„Дразни ме ехидната му усмивчица и това, че се държи все едно е в супер разкош хотел, а не в затвор“, изсъска кулинарката за всеобщо удивление. Моментално обаче се появиха пояснения за отношението й към сътрудника.

Източници разриха, че Божана имала зъб на Токев още от 2017-та, когато били дружно в предаването. Тогава тя си паднала по мъжкарския сексапил на Андре и се пробвала да го плени със своя.

Уви, блъснала на камък. Защото той освен не й обърнал внимание, само че ясно й дал да разбере, че единствено работата, а не опитите за флирт, могат да й донесат високи оценки от него.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР