Напрежението е високо, подозренията са широко разпространени и вероятно има

...
Напрежението е високо, подозренията са широко разпространени и вероятно има
Коментари Харесай

Променяща живота награда финалистите на BBC Traitors може да спечелят - и сумата, която се плаща на всеки човек

Напрежението е високо, съмненията са необятно публикувани и евентуално има доста малко хора в Обединеното кралство, които няма да бъдат хвърлени на дивана довечера, с цел да забележим кой ще завоюва този сезон на The Traitors. И всички очи ще бъдат ориентирани към премията.

Преди последното затруднение единствено петима състезатели остават отвън първичните 22 - Хари, Андрю, Еви, Джаз и Моли. В този миг наподобява, че видимо непобедимият изменник Хари може да стигне до дъно, в случай че, несъмнено, Джаз – именуван от почитателите „ Джазата Кристи “ – успее да убеди останалата част от групата, че видимо благият и почтен юноша не е да му се има вяра.

Докато състезателите се надяват за сума, изменяща живота им, ние преглеждаме какво в действителност биха могли да донесат вкъщи.

Тази година вярващите имат шанса да завоюват дял от 120 000 паунда - една от най-големите парични награди за всяко телевизионно шоу - само че единствено в случай че съумеят да прогонят всички останали предатели до последната заве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР