Напрежението е ежедневие – за пред хората, за пред медиите.

...
Напрежението е ежедневие – за пред хората, за пред медиите.
Коментари Харесай

Георги Свиленски: На 99% отиваме на избори 2 в 1

„ Напрежението е всекидневие – за пред света, за пред медиите. Досега всичко, което беше казано в записа от съвещанието на „ Продължаваме промяната “, виждаме, че се извършва. Тази тяхна неофициална предизборна стратегия или платформа беше изпълнена “. Това съобщи пред bTV Георги Свиленски от Българска социалистическа партия по отношение на разпадането на некоалицията.
Прочетете още
Той да образец с „ изпирането на Борисов “, с връщането на имунитета на Борисов, с връщането на имунитета на Петков, с прекратяването на делата против тях.

„ Сега, когато към този момент всичко това е завършило, на масата са регулаторите, повече министерства, повече зам.-министерски места желаят ГЕРБ, „ Продължаваме промяната “ пък не желаят да дават нищо – и стигаме до този пердах за плячката. Само че плячката за жалост са българските жители “, съобщи Свиленски.

Според него политическото напрежение не е същинско, а е двуличие и „ мъгла, която се спуска пред жителите “. Той счита, че договарянията ще бъдат реплика на такива.

„ Може би към седмица ще гледаме този спектакъл. На 99% отиваме на избори 2 в 1. Оставям 1%, тъй като въпреки всичко в никакъв случай не е ясно Борисов какво ще направи. ПП-ДБ и ГЕРБ няма да се схванат “, уточни Свиленски.

" Следете пътя на парите, само че не разчитайте на Комисията за битка с корупцията ", прикани той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР