Напрежение в ЦСКА заради трансфера на Антон Недялков в Лудогорец.

...
Напрежение в ЦСКА заради трансфера на Антон Недялков в Лудогорец.
Коментари Харесай

Напрежение между Стоичков и Ганчев заради трансфера на Антон Недялков

Напрежение в ЦСКА поради прехвърлянето на Антон Недялков в " Лудогорец ". Легендарният ни футболист Христо Стоичков, който е един от акционерите в армейския клуб, прикани притежателя Гриша Ганчев да излезе и да каже дали му е давал пари.

" Призовавам господин Гриша Ганчев да излезе персонално той и да каже дали Христо Стоичков е получавал пари от ЦСКА. И дали Гриша Ганчев е давал пари от името на ЦСКА или негови персонални на Христо Стоичков. Чакам по най-бързия метод това да стане, тъй като в случай че не стане, значи работата е гнила. Или на някого се заплаща да приказва по мой адрес, или отново остарялата ария на нов глас. Всичко хубаво ви поисквам ", съобщи Стоичков пред Българска национална телевизия от Москва.
" Лудогорец " взе някогашен бранител на ЦСКА Антон Недялков се причисли към разградчани от американския "Далас "
Отговорът на Ганчев не закъсня.

" Искам да ви осведомявам по отношение на розово бразилската серия, която мъчи вашето схващане, а точно, че вие като акционер в най-големия български футболен клуб по никакъв метод не сте получавали заплащане по простата причина, че в последните години 31-кратният първенец не е раздавал дивиденти. Бъдете сигурен, че сега, в които се получат такива, ще бъдат разпределени заслужено по отношение на присъединяване на всеки един от акционерите в клуба. Бъдете здрав. Винаги ваш почитател! С почитание и благодарност ", написа в уеб страницата на ЦСКА от името на Ганчев.

Реакцията на Камата пристигна след изказвания, че може да има пръст в прекосяването на Недялков в " Лудогорец ".

Часове след оповестяването на прехвърлянето на бранителя Росен Петров по прякор Животното, който управлява най-влиятелната фенска секта на ЦСКА - Animals, нападна непосредствено Стоичков с обява във " Facebook ". Тя към този момент е свалена от стената на Петров.

В нея той твърдеше, че Стоичков е сложил ултиматум на Ганчев да продаде Недялков в американския " Далас ", тъй като в противоположен случай щял да се откаже обществено от " алените ". Левият бранител бе продаден за 1.5 млн. $, единствено няколко дни, откакто клубът разгласи, че няма да се разделя с значимите си играчи.

Според Животното е имало планувана сходна " скица " за прекосяване на Фернандо Каранга в " Лудогорец ", която включвала междинно привличане от съветски клуб, само че Ганчев не позволил това да се случи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР