Напрежение в спортното министерство. Станислав Недков - Стъки - шеф

...
Напрежение в спортното министерство. Станислав Недков - Стъки - шеф
Коментари Харесай

Напрежение в министерството на спорта: Стъки поиска среща със служебния министър

Напрежение в спортното министерство. Станислав Недков - Стъки - началник на федерацията по ММА и спортисти са в постройката на ведомството.

Това се случва ден откакто спортния министър Андрей Кузманов съобщи, че има подозрения за нарушавания при усвояването на пари по планове на министерството от федерацията.

Станислав Недков е изискал среща със служебния министър на спорта поради изказванията на представителя на държавното управление Антон Кутев, че Федерацията, ръководена от Недков, е взимала милиони годишна дотация от спортното министерство.

В последна сметка Недков и Кузманов са се видели. Ето какво сподели Стъки пред екипа на Българска национална телевизия:

" Гънейки се като червей стоеше на конференцията. Всички видяхме какъв брой го беше позор, тъй като той е ръководител на федерация. Знае защо става въпрос. Знае, че тези пари не отиват при ръководителя на федерацията, а при момчетата в клубовете. И знаейки, че представителят Кутев приказва нелепости, се гънеше като мишок там до него и го беше позор да стои. "

Според Недков министър Кузманов е споделил, че данните, с които министерството разполага сочат, че федерацията е получавала по 180 000 лева на година, както е по разпоредбите.

Недков сподели, че ще съди Антон Кутев за това, което е изнесъл в общественото пространство и което, съгласно Стъки, не дава отговор на истината.

Очаква се и изказване на служебния състезателен министър.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР