Напрежение в Разлог след масовия бой в четвъртък, при който

...
Напрежение в Разлог след масовия бой в четвъртък, при който
Коментари Харесай

Напрежение в Разлог след масовия бой в заведение

Напрежение в Разлог след всеобщия пердах в четвъртък, при който група роми нападнаха и пребиха компания младежи в заведение.

Полиция и жандармерия в Разлог обкръжиха постройката на съда и методът към ромския квартал в Разлог, съобщи БНР. В момента в Районен съд се гледа делото против нападателите над юноша в центъра на града в четвъртък вечер. През съда се събраха към 100 индивида, измежду които и близки на потърпевшия юноша. Хората са безапелационни, че няма политически аспект.

Гневни са против проведеното нахлуване на група от над 20 роми, които нападнаха и нанесоха побой над юноша и опиталите се да му оказват помощ негови другари. Според една от версиите, след направена забележка за непочтено държание от страна на българските младежи, дете на 12 години от ромския квартал се оплакал, че е ударен. Няма доказателства, че това е по този начин. Но минути по-късно пред заведението в центъра на града идват група роми, които атакуват юноша и му нанасят побой. Съдът заседава в този момент и преглежда мярката за неотклонение на арестуваните роми.

Пострадалия юноша е с хематоми по тялото и рани по главата.

Малко преди обяд протестиращите се насочиха към квартал " Нов път ", където се стигна и до напрежение, само че органите на реда предотвратиха конфликти, съобщи.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР