Напрежение в Разлог след масов бой в заведение в града

...
Напрежение в Разлог след масов бой в заведение в града
Коментари Харесай

Напрежение в Разлог след масовия бой в заведение в града

Напрежение в Разлог след всеобщ пердах в заведение в града през вчерашния ден. Според очевидци - историята стартира от забележка към 10-годишно дете. Други приказват за пестник. Част от клиентите пък настояват, че то се е опитвало да краде. А роднините на детето пристигнали да го пазят. Участниците в свадата през днешния ден бяха отведени в съда. След 6-часово съвещание обаче решение нямаше и делата ще се гледат на 21 май.

За да се предотврати ескалация на напрежението в Разлог имаше засилено полицейско наличие през целия ден. На място пристигна и шефът на Областна Дирекция на МВР-Благоевград основен контрольор Дойчин Дойчинов.

" Призоваваме хората към успокоение, ние ще създадем нужната организация, с цел да не допуснем нови конфликти сред двете страни ", съобщи основен контрольор Дойчин Дойчинов.

Родители на потърпевши при сбиването желаеха правдивост и наказване за всички отговорни.

" В поделение " Хирургия " на разложката болница е с голям брой удари по главата. Аз не виждам данни за дребно безчинство. Видно е от клипа, желая обективно правораздаване, ние ще си търсим правата по правосъден път ", акцентира Костадинка Кърджиева, майка на потърпевш при сбиването.

" Моето дете е в болница, това е опит за ликвидиране ", добави бащата на един от потърпевшите Илия Кърджиев.

" Всичките нужни дейности, които е било належащо, са осъществени от полицията. Установени са безусловно всички участници в сбиването ", сподели още основен контрольор Дойчин Дойчинов.

До сбиването сред две групи младежи се стигна след забележка отправена от клиент на заведение към 10-годишно момче.

Според едната група забележката е била съпроводена с пестник по бузата и по тази причина се е стигнало до пердах.

Другите младежи обаче настояват, че детето не е удряно. За да не се стига до нови конфликти, полицейското наличие в Разлог ще остане засилено и в идващите дни.

Репортер: Владислава Миланова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР