Напрежение в НС: Радостин Василев посегнал с юмруци срещу Искрен

...
Напрежение в НС: Радостин Василев посегнал с юмруци срещу Искрен
Коментари Харесай

Напрежение в НС: Радостин Василев посегнал с юмруци срещу Искрен Митев

Напрежение в Народно събрание: Радостин Василев протегнал ръка с юмруци против Искрен Митев.

Отново батални подиуми в Народното събрание – този път обаче отвън обсега на камерите. Депутатът от ПП/ДБ Искрен Митев е бил атакуван от някогашния си сътрудник от „ смяната “ и сегашен самостоятелен Радостин Василев.

Грозната преживелица се е разиграла зад тила на ръководителя на Народно събрание Росен Желязков, където има вход на пленарната зала и е мъртва точка за депутати и публицисти, които нямат видимост от залата. Според очевидци, всичко е станало в края на парламентарния надзор на премиера Николай Денков. Радостин Василев упорствал да получи втори въпрос към министър ръководителя, само че бива отсечен.
 Радостин Василев с бойна крачка и облекло като за ромска женитба Радостин Василев с бойна крачка и облекло като за ромска женитба
В същото време Искрен Митев и Настимир Ананиев излизат от залата и Митев подвиква нещо на Василев, който потегля след него. Преди хората в близост да се усетят какво се случва, Митев бил ударен два пъти с пестник, настояват очевидци. После двамата били разтървани.
 Пострадалият Митев Пострадалият Митев
Пред  „ 24 часа “  Митев отхвърли да е потърпевш от юмруците на някогашния си сътрудник.

„ Радостин Василев ми посегна два пъти, само че не съумя да ме удари, квесторите и сътрудника Настимир Ананиев го стопираха. Блъсна ме на влизане в залата с рамо, след което ми посегна, ръката му стигна съвсем до мен, само че не ме удари “, изясни Митев.

Случаят бил отправен до управлението на Народното събрание.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР