Напрежение в най-голямата циганска махала на Пловдив Столипиново след арести

...
Напрежение в най-голямата циганска махала на Пловдив Столипиново след арести
Коментари Харесай

Напрежение след арести на наркодилъри в „Столипиново”

Напрежение в най-голямата циганска махала на Пловдив " Столипиново " след арести на наркодилари, оповестява bTV.

Телевизията отбелязва, че в махалата има засилено наличие.

Полицията е провела акция против разпространяването на опиати. Задържани са четирима души. Иззети са близо 1 кг наркотични субстанции.

Около 500 души се събраха пред заведението, където е осъществено претърсването. Хората описват, че полицията е влезнала в заведението, като е изпочупила всичко наред, даже оповестяват, че има и бити.

" Искат да ни убиват, ще става ужасно довечера ", обявиха пред кореспондент на Plovdiv24.bg поданици на квартал " Столипиново " в Пловдив.

По-късно " 24 часа " заяви, базирайки се на полицията, че напрежението в квартала е овладяно. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че скупчване на роми пред районното ръководство в Асеновград е било поради арестуван.

Известният наркодилър от Кричим - Кадрито е арестуван при акцията, осведоми Нова телевизия, цитирайки " Трафик нюз ". При ареста на наркодилъра към 300 поданици на махалата са пробвали да попречват акцията. Така се стигнало и до ескалация на напрежението.

Кореспондент на Българска национална телевизия заяви, че все още дейностите са завършени и обстановката в квартала е спокойна.

Подробности от резултатите на акцията ще бъдат оповестени през днешния ден. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР