Напрежение в Лом след масов бой между две фамилии. Вследствие

...
Напрежение в Лом след масов бой между две фамилии. Вследствие
Коментари Харесай

Масов бой с бухалки и тръби в Лом, мъж издъхна

Напрежение в Лом след всеобщ пердах сред две семейства. Вследствие на побоя 47-годишен мъж е умрял. Близки, родственици и другари, както и поданици на квартала, в който се е разиграло случилото се, излязоха на митинг като затвориха за часове пътя Лом-Монтана.

Боят е станал през нощта на понеделник против вторник в дома на фамилията на Иван Шанков от ломския квартал " Младеново ".

,,Започнаха да ни бият с бухалки и тръби. Налагаха и мен, и сина ми``, описа той.

Бутнаха портата, влязоха в двора и ме удариха. Цялата съм синя. Започнаха да бият мъжа ми, описа за Нова телевизия Георгица Борисова, която е брачна половинка на умрелия.

47-годишният Горан е откаран в болничното заведение, където по-късно е умрял. Според пострадалото семейство спорът сред двете семейства е зародил дни преди този момент в локална дискотека.

След побоя са арестувани четирима души. Хората на митинга обаче желаят да бъдат всички участници, пристигнали и пребили фамилията.

Областният шеф на Монтана Валери Димитров, който пристигна при протестиращите, даде обещание да спомага за засилено полицейско наличие в Лом.

Също по този начин ще изисквам от органите на Министерство на вътрешните работи цялостно изясняване на случая и против всички тези, които имат някаква съпричастност към случая, да бъдат подхванати ограничения, съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР