Напрежение пред МОЧА, след като две групи се срещнаха пред

...
Напрежение пред МОЧА, след като две групи се срещнаха пред
Коментари Харесай

Изънредно! Бой между българи за съветския паметник в София

Напрежение пред МОЧА, откакто две групи се срещнаха пред паметника. За през днешния ден там беше проведено, целият монумент да се покрие с украински и български флагове. Контрапротест обаче не разреши на уредниците да стигнат до паметника, съобщи Трибюн.бг.

Полицията се пробва да потуши напрежението и да не се стигне до ескалация. Униформените се оказаха неподготвени и не могат да овладеят ситуацията на този стадий и да разделят двете групи. 

Бой е имало и в подлеза на СУ, където двете групи са се срещнали. 

Припомняме, че през днешния ден Народното събрание след предложение на Политическа партия взе решение страната ни да не изпраща военна помощ за Украйна. От Българска социалистическа партия се похвалиха, че са спокойни, тъй като нито един патрон няма да бъде изнесен. От " Възраждане " обаче обявиха, че афишират гражданско непокорство, тъй като не желаят да вземат участие в " това позорно " решение. 

Появата на Костадин Костадинов от „ Възраждане “ провокира ескалация на напрежението, което така и така мъчно се овладява от полицията. Към него полетяха предмети и обиди
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР