Напрежение на пленума на червените. Както се и очакваше, хората

...
Напрежение на пленума на червените. Както се и очакваше, хората
Коментари Харесай

Високо напрежение на Позитано“ 20 - цакат се с бройките на пленума

Напрежение на пленума на алените. Както се и очакваше, хората към управлението и водача Корнелия Нинова и вътрешната съпротива се скараха още на гласуването на дневния ред. Има две импортирани оферти - на опозицията, която желае бърз Конгрес още тази година, и на управлението, което желае Конгрес следващата година.

Социалистите са се изпокарали поради гласуването на дневния ред . От опозицията считат, че управлението не е преборило правилно вота. Обстановката се е нажежила и някои опозиционери са решили да си тръгнат.

Останалите са напуснали залата, където заседава Националният съвет, само че останали в кафето в партийната централа . Освен това са освободени членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия, които са подали заявки, само че по устав на тяхно място незабавно би трябвало да влязат други лица. Това не е направено на днешното съвещание. 
 От партията: Кирил Добрев и Калоян Паргов да не вземат участие в Народно събрание на Българска социалистическа партия Обновена
От партията: Кирил Добрев и Калоян Паргов да не вземат участие в Народно събрание на Българска социалистическа партия

Петима души от Българска социалистическа партия лишени от право на глас

Също по този начин контролната комисия на столетницата е признала завръщането на Кирил Добрев в Народно събрание на Българска социалистическа партия, само че е решила, че т ой и Калоян Паргов нямат право да гласоподават .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР