Напрежение на първата тренировка за годината на намиращия се в

...
Напрежение на първата тренировка за годината на намиращия се в
Коментари Харесай

Напрежение в Стара Загора: Фенове на "Берое" не позволиха на Петър Колев да води отбора


Напрежение на първата подготовка за годината на намиращия се в неразбираема обстановка футболен отбор на " Берое ".

В последните дни от 2021-а Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " разгласи, че стопира финансирането на старозагорския клуб, което сложи бъдещето му под въпрос.

Освен от финансовата рецесия, стартът на зимната подготовка бе засенчен и от неприятни подиуми. Феновете на " Берое " не разрешиха на отбора на организира тренировката си или по-точно: не разрешиха на Петър Колев да изведе тима за занятие.

В клуба ще останат единствено тези, които са подготвени фрапантно да понижат своите заплати. Само по този начин " Берое " ще може да приключи сезона.

Снимка: Lap.bg


Идеята е да се образува ново сдружение, което да вземе акциите на клуба и благодарение на спонсори от локалния бизнес да се обезпечи издръжката.

Феновете скочиха на треньора, защото той отхвърля да се раздели с клуба без финансови искания. Изпълнителният шеф Илко Русев самичък призна, че не желае Колев за треньор, само че поради обстановката договорът му няма по какъв начин да бъде преустановен.

Преди години, по сходен метод бе заставен да напусне клуба и актуалният селекционер на младежкия народен тим Александър Димитров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР