Напрежение между шофьор и служителка на гранична полиция е възникнало

...
Напрежение между шофьор и служителка на гранична полиция е възникнало
Коментари Харесай

Гранична полицайка посегна към шофьор. Той: Ще правя какво си искам ВИДЕО

Напрежение сред водач и служителка на гранична полиция е зародило на летището в София. Ситуацията на Терминал 2 е снимана от лидера, който се оказва, че е таксиметров водач - Петър Караиванов.

В публикуваните фрагменти се чува, че граничната полицайка споделя на лидера да не я снима няколко пъти, до момента в който лидерът отвръща с думите: " В моята кола мога да върша каквот си желая ". Впоследствие служителката на " Гранична полиция " протяга ръка през прозореца на автомобила и бута телефона на водача. Тогава той крещи " Не ми блъскай телефона, ма ".

Потребители в мрежата са възмутени от държанието и на двете лица в клипа.

 

" Агресията в никакъв случай не оказва помощ, по лицето й проличава, че е решена на всяка ще го накаже, тъй като има силата опцията да го направи ", написа Иво Б.

" Абсюрдистан е това, тези са над, над, над законите ", прибавя Нури С.

" Няма право да протяга ръка на непознато имущество госпожата, прибавя различен консуматор.

Други застанаха на страната на униформената.

" Тва е летище, там разпоредбите са други. Мерките за сигурност са по-затегнати от други местоположения. А и евентуално сте спряли непозволено. Аман от разбирачи. ", посочава А Петров. Той бе контриран, че такситата имат право да паркират там.

" Това, в случай че беше в Западна Европа, да са го изкарали, влачейки от колата. Можел да си “прави,каквото желае ” …поредният наглец ", счита А.Димитров.

От обявата не излиза наяве каква предисторията на случката, само че хората считат, че такава сигурно е имало.

В друго видео от същия водач, различен чиновник на " Гранична полиция " му коментира, че концесионерът дефинира кой може и кой не може да паркира на въпросните места.

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР