Напрежение между футболистите на италианския национален отбор и селекционера Лучано

...
Напрежение между футболистите на италианския национален отбор и селекционера Лучано
Коментари Харесай

Скандал в националния отбор на Италия след отпадането от Евро 2024

Напрежение сред футболистите на италианския народен тим и селекционера Лучано Спалети е зародило по време на Европейското състезание, твърди “Ла Република ".
Прочетете още
Според източника тимът се е разделил на две групи. Някои национални играчи обвинили Спалети за неналичието на подготовка на тима за шампионата и считали, че липсва активност в стила на игра. Имало и такива, които са били срещу полузащитника на Ювентус Николо Фаджоли, смятайки го за клеветник поради това, че е въвлякъл играча на Нюкасъл Сандро Тонали в абсурда със залагания. Вестникът прибавя по какъв начин футболистите са били шокирани, че селекционерът е сменил тактиката и стартовите 11 два часа преди мача от 3-тия кръг на груповата фаза с Хърватия (1:1). Някои играчи са отпаднали от титулярния състав в последния миг.

Спалети оглави италианския народен тим през август 2023 година Под негово управление италианците стигнаха до Евро 2024. На шампионата тимът защитаваше купата си от предходния шампионат, само че едвам мина груповата фаза, а по-късно отпадна на осминафиналите след загуба от Швейцария с 0:2.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР