Напрегнатите отношения между принц Хари и принц Уилям може никога

...
Напрегнатите отношения между принц Хари и принц Уилям може никога
Коментари Харесай

Отношенията между принц Уилям и Хари „могат да бъдат добри само на пръв поглед“, твърди експерт

Напрегнатите връзки сред принц Хари и принц Уилям може в никакъв случай да не се върнат към братската връзка, която в миналото са били, и може да са единствено „ повърхностни “ добре “.

Херцогът на Съсекс е на път да посети Обединеното кралство идващия месец, с цел да отпразнува 10 години от Игрите Invictus и се счита, че може да се срещне с по-големия си брат, само че принцът и принцесата на Уелс се счита, че са внимателни от среща. От една страна, Хари и брачната половинка му Меган Маркъл считат, че би трябвало да се извинят от кралските особи за отношението им преди напускането им през 2020 година, само че се споделя, че принц Уилям и принцеса Кейт считат, че са били „ третирани зле “ от двойката и техните изявленията и мнения в тяхната поредност Netflix и автобиографията на Хари Spare.

Кралският специалист и създател Том Куин извънредно сподели пред The ​​Mirror: „ Усещането в двореца Кенсингтън е, че връзките сред двете двойки могат да бъдат единствено незадълбочено положителни, тъй като най-малкото смутено ще приключи във втория...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР