Напрегнат, сложен и уморителен ден чака зодиите. Вижте какво още

...
Напрегнат, сложен и уморителен ден чака зодиите. Вижте какво още
Коментари Харесай

Напрегнат, сложен и уморителен ден чака зодиите

Напрегнат, комплициран и изтощителен ден чака зодиите. Вижте какво още споделят звездите за днешния вторник.
Овен
Напрегнат, комплициран и изтощителен ден. Твърде постоянно грешите, които допускате, са много съществени, а не някакви си дреболии. Всъщност се налагате да се връщате обратно, с цел да оправите, каквото можете, или да довършите! Често изпададте в състояние, позволяващо на недоброжелателите да слагат под подозрение Вашата подготвеност и професионализъм. Ще може да се радвате на поддръжката на околните си, в случай че сте в положение да простите на обкръжаващите дребните недостатъци. Ако снизходителността е добродетел, който Ви е непознат, гответе се да прекарате забележителна част от деня в самотност.
Телец
През този ден звездите предлагат, да извършите незначителен подарък на своя обичан човек. Просто по този начин, без мотив. Той би трябвало да бъде дребен, елегантен и с нищо не задължаващ. На процедура за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.
Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.
Рак
Като цяло денят не е напълно сполучлив от делова позиция, и по тази причина бъдете подготвени за финансови загуби, само че пък за продължение на от дълго време стартирани работи е доста перспективен. Знайте, че в случай че се захванете с нещо, което е кардинално ново, има възможност да се сблъскате със съществени компликации. Важните договаряния водете по телефона: при персонални контакти елементарно ще се съгласите на условия, които освен не Ви харесват, само че и не са преференциални. Пътуванията ще са удачни, само че и доста уморителни. Ако се постанова да пътувате дълго време, потърсете си приятна компания, тъй като в противоположен случай ще се почувствате подтиснати.
Лъв
Може да разчитате на нарастване на приходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „ непотребните ” пари/. Ако не се отнесете към този въпрос с нужната съвестност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен метод и в напълно къс период. Денят е доста подобаващ за благоустройство на жилището, както ще съумеете да създадете комфорт и уют с минимални разноски. Освен това е подобаващ и за начало на взаимен живот с обичания човек. Влюбените, които заминат в този момент на сантиментално пътешестване, ще прекарат времето си прелестно.
Дева
Много постоянно се постанова да спасявате и измъквате тези, които са Ви напълно несимпатични. Какво да се прави – без Вас тези хора ще пропаднат, а това напълно не би трябвало да се позволява. Денят ще е доста изтощителен, само че пък не може и да се назова плодотворен. От позитивните страсти ще можете да споменете единствено възприятието за изпълнен дълг. С него няма да имате проблеми. Отношенията с околните Ви ще се утежняват, защото няма да можете да разберете, какво желаят от Вас. В последна сметка ще стане ясно, че става дума за глупави недоразумения и за нормално недоразбиране.
Везни
Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.
Скорпион
Не е нужно да воювате със своите стремежи – през днешния ден те са напълно оправдани, а и също толкоз безобидни. Заслужили сте си правото да се поглезите, та за какво да не се възползвате от това? Ако към момента не сте намерили своята „ половинка ”, би трябвало да се вслушате в интуицията си, и да извършите решителната крачка към своето благополучие. Има възможност за пораждане на компликации в общуването с членовете на фамилията, само че най-голяма е заплахата от пораждане на спор с родителите. Поведението Ви ще им се коства обидно, въпреки че по-късно ще се дадат сметка, че грешат…
Стрелец
Започнете деня с реализация на някаква смела и свежа концепция. Даже и да е много глупава и изцяло безмислена, самият факт за въпъщаването и в живота Ви въодушевява за нови, по-полезни подвизи. Денят е обвързван с повишаване на креативния капацитет и опция да намерите почтено и преференциално приложение на своите гении. Близките имат вяра във Вас- това е извънредно прелестно, само че изисква виновен метод към решаването на всяка задача. Ако чувствате, че това не Ви е по силите, по-добре си кажете незабавно. После ще Ви бъде доста по-трудно да признаете своята уязвимост.
Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.
Водолей
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено сътресение…
Риби
Искате да получите нещо от някого, само че не знаете по какъв начин да го извършите? Опитайте просто да помолите. Понякога може да се резервира огромно количество сила, в случай че се работи напряко. И в случай че тези хора не са в положение да Ви дадат мечтаното, то по-добре да разберете това още през цялото време. Тогава може да насочите напъните си там, където имате повече шансове.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР