Напредъкът на Русия в Донецка област, около Бахмут и Маринка

...
Напредъкът на Русия в Донецка област, около Бахмут и Маринка
Коментари Харесай

Русия си връща инициативата на фронта

Напредъкът на Русия в Донецка област, към Бахмут и Маринка и в Купянск (Харковска област), демонстрира, че Москва е поела самодейността на бойното поле.
Малките триумфи на съветската войска подтикват Киев да обмисля решение за активизиране на до 500 000 военни за изтощителните сражения през 2024 година Ръководителят на военното разузнаване Кирило Буданов не вижда опция на огромната готовност.
Сега е сложен интервал за Украйна поради опасенията, подбудени от блокираните помощи от Европейски Съюз и Съединени американски щати в размер на десетки милиарди долари. Русия се възползва от това, разчитайки на численото си предимство. Майор от Националната армия в Авдеевка показа: " Мотото на съветските офанзиви е едно: " Имаме и повече хора, в сравнение с вие, и повече муниции, патрони, ракети, снаряди... "
Атаките разрешиха на Русия да овладее повече територии, в сравнение с през 2022 година, сочи разбор на естонското Министерство на защитата. Това обаче не трансформира салдото на силите, тъй като фронтовата линия съвсем не се е преместила.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР