Напредъкът на армията на Путин е бавен и неравномерен още

...
Напредъкът на армията на Путин е бавен и неравномерен още
Коментари Харесай

”Вашингтон Поуст”: Путин не може да мобилизира още войници за фронта

Напредъкът на армията на Путин е муден и несиметричен още преди западните страни да стартират да доставят Украйна с тежки оръжия, проучва историкът. След като получат снаряжението, украинските военни ще могат да стартират контраатака с връщане на териториите, завзети от Руската федерация. " Какво тогава ще направи Путин? ", пита Бут. И показва - да активизира още бойци, или да прибегне до химически или нуклеарни оръжия, написа " Сега ".

Мащабна готовност обаче не може да предприеме, тъй като това би нараснало риска от всеобщи митинги. Тогава може да потърси физическа мощ от запаса. За една годна Русия активизира към 260 000 бойци. Но даже Путин да ги прати всички в Украйна (досега е заречен да не го прави), те ще имат потребност от най-малко четири месеца, с цел да упражняват. А даже някак да бъдат подготвени, ще е мъчно да се оборудват. Бут твърди, че снабдяването с хранителни запаси и цялостната логистика няма по какъв начин да се случат, откакто се провалиха за 150 000 бойци.

Колкото до химически или нуклеарни оръжия, те биха провокирали поразяваща реакция от Съединени американски щати. Затова Путин надали ще дръзне да ги употребява.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР