Направо не мога да повярвам, човека, за когото се грижих

...
Направо не мога да повярвам, човека, за когото се грижих
Коментари Харесай

Пеевски: С Прокопиев сме били заедно при Борисов в централата. Дневник заглуши името на издателя си от видеото


„ Направо не мога да допускам, индивида, за който се грижих 9 месеца, който видяхте, че въобще не се оправи с длъжността министър председател. И мога да кажа, че е най-слабият министър председател в историята на страната. Оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира сега “. Така ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява на брифинг в Народното събрание думи на премиера в оставка Николай Денков, който го дефинира като „ най-голямото зло, което се случва на България “.

„ Постоянно да ми звънят и да идват, а пред вас да дават някакви странни изказвания. Слушах с интерес какво се изяснява – кой къде е ходил, в кои централи. При Борисов в централата съм ходил, само че сме ходили с Христо Иванов дружно. Специално за „ Дневник “ и те имат забавни въпроси, ще кажа - с Прокопиев сме били при Борисов дружно. С всички тези хора на всички места съм бил, на всички места дружно “, разкри Пеевски пред медиите. По-късно " Дневник " заглуши името на своя издател Иво Прокопиев от видеото на Делян Пеевски:

На въпрос дали може да продължи разговорът с „ Продължаваме Промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) и след предварителните парламентарни избори, той означи, че това зависи от тях. „ Но това би трябвало да завърши - непрекъснато да ми звънят, да идват, а след това пред вас да дават странни изказвания “, добави Пеевски. Е, те със злото ли живяха девет месеца “, запита той.

„ Денков е най-слабият министър председател в историята. Девет месеца му държах ръката и му помагах и той отново не се оправи. Направо не мога да допускам, че индивидът, за който се грижих девет месеца, който видяхте, че въобще не се оправя с длъжността на министър председател и мога да кажа, че е най-слабият министър председател в историята на страната, който, когато се наложи да отида до тоалетна при договарянията с миньорите, ми прати смс „ Има ли проблем, че излизаш? “, тъкмо този човек, да приказва по този начин. Този, на който му държах ръката толкоз и му помагах, не мога да допускам... “, сподели още Пеевски.

За оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, ръководителят на Движение за права и свободи уточни, че няма информация.

За проблема с организация „ Митници “ Пеевски разяснява, че това е отговорност на Асен Василев.

 

 

Източник: tribune.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР