Направили сме всички наши бележки и опасения по отношение на

...
Направили сме всички наши бележки и опасения по отношение на
Коментари Харесай

Ива Митева вече харесва Асен Василев за премиер: Новото правителство ще е по-здраво от предходното

Направили сме всички наши бележки и опасения във връзка с антикорупционния закон. Вчера го подкрепихме, тъй като считаме, че антикорупционното законодателство се нуждае от дълбока смяна. Сега настоящият закон не е добър и е нужна огромна реорганизация.

Това съобщи пред публицисти в Народното събрание зам.-председателят на Народно събрание и народен представител от " ИТН " Ива Митева.

,,Всички сътрудници сме единомислещи, че законът се нуждае от преправяне, само че при опазване на неговите цели и реализиране на заложения резултат'', добави тя и увери, че няма да има никакво закъснение.

Митева посочи, че по-късно ще стартира процедурата по желание на ръководител на КПКОНПИ и обясни, че дали отпред на антикорупционната комисия ще бъде Бойко Рашков или различен, е въпрос на оферти.

По отношение на проваления мандат на Политическа партия за лъчение на нов кабинет в границите на сегашния парламент, Ива Митева изрази страдание, че Асен Василев не е съумял да усвои мандата си.

Ние бяхме отворени за диалози. Казахме, че ще беседваме, даже бяхме подготвени да го подкрепим, само че той не направи никакви старания в тази посока, добави тя.

На въпрос за вчерашните договаряния с Българска социалистическа партия за държавно управление зам.-председателят на Народно събрание съобщи, че е обнадеждена.

Повечето сътрудници считат, че това (формирането на правителство) е по-доброто решение за всички нас, и то не поради това дали ще бъдем в Народното събрание или не, а поради последствията, които биха последвали от обстановката, в която се намира България, разяснява още Митева.

В умозаключение тя изради вяра " всеки да си е научил урока " и предвижда, че в случай че успее да се образува ново държавно управление, то ще бъде доста по-здраво и мощно от предходното.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР