Направилата фурор на турнира по художествена гимнастика в Москва Боряна

...
Направилата фурор на турнира по художествена гимнастика в Москва Боряна
Коментари Харесай

Боряна Калейн: Чудесен старт, надявам се така да продължи до края

Направилата възторг на шампионата по художествена гимнастика в Москва Боряна Калейн, която завоюва златен, сребърен и два бронзови медала разяснява представянето си при идването си в София.

"Това беше превъзходен старт за втората олимпийска година, уповавам се по този начин да продължи до края. Имах такива упования, защото в последния месец и половина работихме доста в залата, веселя се, че цялата работа се увенча с триумф. Все още не сме изгледали съчетанията им от това съревнование, анализите ще ги вършим тази седмица ", разяснява Калейн.

"Това, което се опитахме да създадем в последния месец и половина е да вдигнем компликацията и да почистим осъществяването. Все още следва много работа, само че сме на прав път. Най-вероятно идващото съревнование ще е Световната купа в София. Трябва да се поизчисти малко повече играта без неточност и чисто като осъществяване непотребните крачки да бъдат отстранени сред детайлите ", добави тя.

"Определено имаше, беше доста прелестно да има аудитория в залата, уповавам се до Олимпийските игри да се оправят нещата. За наше успокоение е хубаво да бъдем имунизирани преди Игрите ", сподели още гимнастичката.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР