Направихме всичко възможно в Левицата да привлечем БСП, но отсъствието

...
Направихме всичко възможно в Левицата да привлечем БСП, но отсъствието
Коментари Харесай

Левицата: Не сме партия на Румен Радев

Направихме всичко допустимо в " Левицата " да притеглим Българска социалистическа партия , само че отсъствието на социалистическата партия от обединяването е неточност. Левите хора не са бездомници и нямат потребност от приютяване.

Това съобщи доктор Цветослава Гълъбова от коалиция " Левицата " пред БиТиВи за новото ляво обединяване за идните предварителни парламентарни избори на 2 април. Тя изясни, че има какво да даде в политиката , изключително в областта на опазването на здравето, само че не желае да става отраслов министър и народен представител.

Според нея управлението на Българска социалистическа партия прави сериозна неточност - дано управителните фактори на партията да погледнат какво дават на политиката от страна на лявото пространство. Тези хора не се извинили на левите хора, че не са изпълнили обещанията си, уточни доктор Гълъбова.

Тя бе безапелационна, че " Левицата " не е партия на президента Румен Радев.

Д-р Цветослава Гълъбова посочи, че има вяра на хората в новото ляво обединяване, само че в случай че въпреки всичко стане национален показал, ще работи без значение.
 Изключените от Българска социалистическа партия и АБВ се явяват на изборите с
Изключените от Българска социалистическа партия и АБВ се явяват на изборите с " Левицата ", водачът е в загадка

Новата коалиция се показа официално
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР