Направихме България член на най-могъщите икономически и военно-политически съюзи на

...
Направихме България член на най-могъщите икономически и военно-политически съюзи на
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Направихме България член на най-могъщите икономически и военно-политически съюзи на планетата - ЕС и НАТО - Топ новини

Направихме България член на най-могъщите стопански и военно-политически съюзи на планетата – Европейски Съюз и НАТО. Част от цивилизационно пространство на независимост и народна власт, в което можеш да приказваш и да мислиш свободно без да те арестуват на улицата, в случай че не си склонен с властта, както става в Москва или Пекин.

Извадихме България от вмирисания евразийски затвор на Автокрацията и я направихме част от Свободния свят. Защото Апостолът Левски ни завеща това – България да е свободна, да е „ демократска република “, а не робия, не автокрация и едноличен режим; да се борим да бъдем „ равни на другите европейски нации “, тоест – да не сме в Евразия. Последвахме заветите на Апостола.

Можем и би трябвало да подлагаме на критика недъзите на европейското устройство, само че както се търсят кривиците на личния ни дом – с цел да го подобряваме и вършим по-уютен, а не с цел да го разрушавам. Имаме и тази независимост – да променяме страната си. Демокрация! За разлика от народите, които живеят в Автокрацията.

Членството в Европейски Съюз и НАТО е най-голямото достижение на страната и народа ни през най-новата ни история. И високопатриотично дело.

Точно заради това българските политици и управници би трябвало изкоренят от държанието си комплесарското факсимиле за „ дребна България “ и комлексите за непълноценност пред „ Дядо Иван “, „ Чичо Сам “ или която и да е суперсила. Да не се държат като мижитурки на интернационалната сцена, а като представители на страна от най-могъщите стопански и военно-политически съюзи на планетата. Тогава ще имаме път напред и нагоре.

Борислав Цеков, Facebook

Направихме България член на най-могъщите стопански и военно-политически съюзи на планетата – Европейски Съюз и НАТО. Част от…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР