Направих си труда тези два дни да проверя исканията за

...
Направих си труда тези два дни да проверя исканията за
Коментари Харесай

Атанасов: Не превръщайте Караянчева в мъченица, тя например не е корумпирана

" Направих си труда тези два дни да ревизира настояванията за оставките на всички народни представители в годините на прехода. И на починалия Стефан Савов, и на Соколов преди време е желана оставката. Обикновено оставка на ръководител на Народно събрание се желае няколко месеца преди изборите. На второ място - речите, които произносеха водачите на двете партии са копи-пейст на това, което са произнасяли други народни представители, желали оставката на ръководител на Народно събрание. Абсолютен копипейст - не схваща законодателството, нахален, неприятно се отнася към опозицията - едни и същи претекстове във всичките тези 30 години ", стартира отбраната си на Караянчева Славчо Атанасов от Вътрешна македонска революционна организация.
" Случаят с Караянчева обаче е напълно друг. Първо, този човек, този политик, аз настоявам, че не е откраднал откогато е политик нито една стотинка от страната. За разлика от други водачи на други партии от село Крушевица, които на 28 години станаха приватизатори. И в този момент идете в Кърджали и питайте за нея. Истината е, че Движение за права и свободи толкоз неистово я нападна, тъй като откогато тя се появи в Кърджали, наруши монопола на Движение за права и свободи в Кърджали ", сподели Атанасов. 
 Карадайъ: Цвета Караянчева е блестящо въплъщение на ГЕРБ Карадайъ: Цвета Караянчева е блестящо въплъщение на ГЕРБ
Със 145 гласа " за ", 1 " срещу " и 3 " въздържал се " депутатите одобриха в дневния ред точка първа да бъде гласоподаване на предлагането за пре...
" Превръщате ръководителя на Народно събрание в мъченица. Няма нищо по-страшно в политиката от това да превърнеш политик в страдалец. Така че, първо, госпожа Караянчева, не е подкупен политик. На второ място - цялостна небивалица е, че била груба. На моменти е прекомерно мека и за това някои от вас й се качват на главата ", добави Атанасов.
 
С какви претекстове Нинова изиска оставката на Караянчева - вижте
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР