Направих си труда да видя къде Зеленски се е включил

...
Направих си труда да видя къде Зеленски се е включил
Коментари Харесай

Борисов дари куче, а сега пак се изхвърли: Първият, който нарече Путин агресор, бях аз

" Направих си труда да видя къде Зеленски се е присъединил по интернет и е признат да изкаже позициите си - в Съединени американски щати, Канада, Франция, Англия, Гърция, Белгия, Южна Корея и тн. В същото време Кулеба е няколко дни в България. Депутатите се занимаха с всичко друго, само че не и с значимото за българите и интернационалната общност. Той стоеше в килера, в коридора и те не одобриха настояването ни да приказва пред Народното събрание ", уточни Борисов.

" Три-четири дни Кулеба се върти като сираче в Народното събрание ", сподели още водачът на ГЕРБ. Toй се изрече и във връзка думите на министъра на туризма, който съобщи, че помощите за украинците би трябвало да спрат и те да се интегрират на трудовия пазар и да си наемат квартири. " Идва туристически сезон, по какъв начин 90 хиляди души ще си заплащат квартирите? ", запита Борисов.

Според водача на ГЕРБ всички рецензии, отправени по-рано от първия посланик на Украйна, са ориентирани непосредствено към Кирил Петков.

Самото решение, признато през вчерашния ден от външната комисия Борисов разяснява по този начин: " Не мога да схвана какво значи техническа помощ. Защитни средства - и кондомите са защитни средства ".

" В същото време тези хубавци в Народното събрание си гласоподаваха 10 дни почивка.

И си отпътуваха, без да гледат нито офшорките, нито Украйна, нито тока, нито каквито и да е цени - отидоха да си почиват с новите си, скъпоплатени от данъкоплатците BMW-та седма серия. Вместо да вървят пешком. Вече и джипките не им харесват ", подлага на критика още Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР