Направих си труда да отида до Секретно деловодство и да

...
Направих си труда да отида до Секретно деловодство и да
Коментари Харесай

Гуцанов към управляващите: Осъзнайте се и не подарявайте на Украйна машини, които ни трябват

„ Направих си труда да отида до Секретно деловодство и да ревизира какъв брой души сте се срещнали какво в последна сметка ще предоставим на Украйна. Четирима сте, сътрудници. Това приказва единствено по себе си какъв брой се интересувате “, обърна се към народните представители депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов по отношение на разискването на наложеното от президента несъгласие върху решението за даване на бойни машини на Украйна.

„ В момента такива машини има на въоръжение в 36 страни по света. Вие твърдите, че те са остарели, само че Украйна ги желае. Знаете ли, че тези машини с новите мотори могат да извършват функционалности, близки до машините, които гласувахте единствено преди седмица да се закупят от Съединени американски щати за 1,370 милиарда $? Наясно ли сте, че и на години са едни и същи и като модел на произвеждане са близки един до различен? Предполагам, че не, тъй като за „ Страйкър “-ите има отчет преди години на сухопътни войски, които споделят, че не ги желаят. Какво вършиме сега? Подарявате едни бойни машини и закупувате на тяхно място други за милиарди от бедна България, която подкрепя най-голямата стопанска система и военна мощ в света “, сподели още Гуцанов.

„ Видяхте ли през вчерашния ден какво се случи? Сенатът на Съединени американски щати отхвърли да дава повече оръжие и средства за Украйна, а вие сте поставили наколенките за следващ път. За кого го вършиме “, обърна се към ръководещи социалистът.

Той акцентира, че България има потребност от тази техника и моли: „ Спрете се и не вземайте това решение да извършите следващия подарък за нещо, от което ние имаме нужда. Има постоянно време за осъзнаване и за здрав разсъдък, направете го този път, в случай че в действителност сте български народни представители и не изпълнявате непознати поръчки. Не се числете към графата на предателите, бъдете българи. “

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР