направи всичко възможно да не отидем на избори, а да

...
направи всичко възможно да не отидем на избори, а да
Коментари Харесай

Румен Гечев: БСП беше най-близо до правителство с третия мандат


направи всичко допустимо да не отидем на избори, а да намерим решения. В момента сме без бюджет за 2023 година, а при 15% инфлация няма по какъв начин общините да устоят на този бюджет. Тези дни слушам, че служебният кабинет има желание да внесе бюджет за 2023 г. в последните си дни, по този начин ще признаят грубата си неточност. Това съобщи в предаването " Офанзива " по Нова нюз Румен Гечев от.

По думите му държавното управление би трябвало да бъде българско, не евроатлантическо.

" Няма такова нещо като техническо държавно управление, то може да бъде единствено политическо. Не бива да има щампа " евроатлантическо ", тъй като се схваща като кой ще бъде най-големият прислужник на Вашингтон. беше най-близо до държавно управление с третия мандат. Победа за нас ще бъде, в случай че може да се направи държавно управление, което да работи за България, а би трябвало да подобрим и резултата си ", счита той.

Според него Конгресът на ще мине умерено и няма да има " революции ".

" Новите леви планове не оферират нищо ново, не са опасност за. Ние спомогнахме за решения за страната в енергетиката, в обществените стратегии и демографските проблеми. Служебният кабинет ръководи по-дълго от постоянните в последно време, а това е разбъркване на управляващите, би трябвало да се промени конституционно ", уточни Гечев. И добави, че  " Уестингхаус " е " подритвана от няколко страни " и реакторите им не работят, а имат и преразход, по тази причина е подала сигнал до Конституционен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР