Направете стъпка към опознаването на себе си, като изберете врата!

...
Направете стъпка към опознаването на себе си, като изберете врата!
Коментари Харесай

Стъпка към себе си: вратата към подсъзнанието

Направете стъпка към опознаването на себе си, като изберете врата!

Малцина от нас знаят какво се крие в дълбините на нашето подсъзнание и ще бъде огромна илюзия, ако ви уверим, че като изберете изображение, ще отгатнете цялото вътрешно същество на човек, ще го извършите разбираемо и налично.

Но е абсолютно възможно да се твърди, че благодарение на подобен тест могат да се разберат определени черти на характера на човек.

Изключение са случаите, в случай че все още на осъществяване на теста преживявате мощни страсти, намирате се в стресова обстановка или сте прекомерно разсеяни от протичащото се.

Погледнете внимателно изображението и изберете вратата, която е най-подходяща за вашето настроение и положение. По-добре е да изберете опцията, която първо ви пристигна на ум, това ще бъде вярното и вярно решение.

Врата №1

Вие сте топъл и много прелестен човек, за който фамилията е преди всичко, неговото благополучие и разцвет. Домашният уют, вкусната храна, събиранията в искрена компания са най-хубавото развлечение.

Не изисквате много от живота и знаете по какъв начин да се задоволите с това, което имате. Вие сте човек, който не е фокусиран върху упованията, по тази причина не преживявате разочарования.

Ето защо роднините и приятелите ви обичат толкоз доста. Излъчвате позитивна, спокойна и блага сила.

Врата №2

Ако сте избрали тази врата, тогава, най-вероятно, не всичко върви безпрепятствено в живота ви. И причината за това е по детски чистата и леко наивна душа, която поради обстоятелства би трябвало да извършва отговорностите на зрял и сериозен човек.

Не се отказвате, но заради разминаване в чувството за себе си и потребностите на света, възниква вътрешен спор, който постоянно води до потиснати положения, меланхолия, разочарование.

Врата №3

Изборът на тази врата демонстрира угриженост, обвързвана с някаква нерешена или непълна обстановка в миналото. Всичко наподобява ясно и разбираемо, само че обстановката заглушава спомените и живеете, без да се оценявате. Ако този миг не съществуваше, тогава бихте възприемали животът доста по-добре. Може би би трябвало да се опитате да поправите миналото по някакъв метод.

Врата №4

Тази врата се избира от хора с осезателен дял от авантюризъм, любознание, раздвижване и неспокойствие. Вие сте деен и извънреден човек, който знае какво желае от живота и се опитва постоянно да получи това, което желае.

Имате мощен Ангел Пазител и той по знамение съумява да ви извади от рисковите обстановки. Добре е да имате подобен бранител, само че въпреки всичко е по-добре да се опитате да развиете естественото си възприятие за самозапазване, защото от време на време няма различен начин освен да получите леден душ.

Врата №5

Външна безчувственост, статичност, предпочитание да изглеждате постоянен, балансиран човек без никакви проблеми – по този начин човек може да ви опише. По-точно това не е вашата истинска същност, а ролята, която смятате за сполучлива и печеливша. Неприкосновеността, откъснатостта, желанието за уединение, възприятието за несъвършенство на света и несправедливостта във всичко, което се случва, са същинските аргументи за това поведение.

Струва ви се, че заслужавате повече, само че по някаква причина не желаете да влагате старания в това. Смятате, че всичко би трябвало да получете на момента, само че когато това не се случва дори ракът – аскет, се принуждава да напусне мястото си и да се реалокира в по-удобно и пространно пространство.

Усмихвайте се на света, най-малко посредством мощ, и това ще се трансформира в табиет, а той от своя страна ще започне да въздейства позитивно върху положението и настроението ви като цяло.

Врата №6

Човекът – веселие, индивидът – оркестър, душата на компания, самозареждаща се батерия – това усещане прави индивидът, избрал врата № 6. Малко хора знаят и разбират колко му коства това държание и този „ лек “ темперамент.

Оставен самичък със себе си, той става тъкмо противоположното на облика си. Това не е неприятно, а е съзнателен избор.

Блестите вместо слънце и вършиме света по-хубав и по-ярък – с тази задача не всеки може да се справи. Необходимо е да имате голяма вътрешна мощ, самоконтрол и гигантско уважение към другите, с цел да не си позволявате да показвате неприятното си въодушевление, да пренебрегвате меланхолията и да спестявате на близките порцията негативизъм.

Вижте още: Узнайте по какъв начин работи мозъкът ви, като изберете фигура

Характерите на всички хора са разнообразни, а способността да не вършиме фетиш към личното си “Аз ” и да не смазвате другите към себе си е умеене!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР