Направете нашето работно място безопасно. Защото всички имате нужда от

...
Направете нашето работно място безопасно. Защото всички имате нужда от
Коментари Харесай

Профсъюзът моли федералните регулатори да наблюдават програмата за безопасност на работното място в Южна Каролина

„ Направете нашето работно място безвредно. Защото всички имате потребност от нас в края на деня, ” сподели Шае Паркър, някогашен чиновник на Waffle House, който приказва в четвъртък на протест на Съюза на южните служащи в областта на услугите.

Работници в групата, филиал на SEIU които израснаха от южния клон на акцията Fight for $15, активизираха сътрудници от вериги за бързо хранене, магазини и хранилища, с цел да упорстват за по-силна отбрана. USSW поддържа недоволства това лято от личния състав на Waffle House в столицата на Южна Каролина по отношение на дефектна климатична система и други проблеми. Паркър сподели, че топлинното безсилие е станало толкоз тежко измежду готвачите и сървърите, че някой е повърнал.

USSW изпрати голям брой следващи известия за изискванията на местоположението до Администрацията по сигурност и здраве при работа в Южна Каролина, преди да получи конференция, която завърши след пет минути, се споделя в петицията, образец за „ явната неприязън “ на държавната стратегия.

Департам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР