Направете място за селфита в телефона си, защото февруарската Снежна

...
Направете място за селфита в телефона си, защото февруарската Снежна
Коментари Харесай

Драматично пълнолуние в Лъв: ето какво да правим

Направете място за селфита в телефона си, тъй като февруарската Снежна луна идва на 16 февруари (18:58 ч) в самоуверения Лъв, вдъхновявайки всеки да сложи себе си преди всичко и да почувства от увереността си. Възползвайте се оптимално от тази огнена сила и спазвайте тези рекомендации:

Създавайте изкуство

Лъвът се ръководи от петия дом на творчеството, заради което това пълнолуние е идеалното време да изследвате креативната си страна. Намерете време да рисувате, да танцувате, да пеете или още по-добре - да опитате силите си в нова форма на изкуство. Това пълнолуние е напълно отдадено на артистичното себеизразяване.

Не се привързвайте към гордостта си

Макар че силата на Лъва може да ви накара да желаете да погъделичкате егото си, значимо е да не се вкопчвате в гордостта си, изключително като имаме поради какъв брой мощна е силата на всички повреме на пълнолуние. Не позволявайте на вашето его да ви пречи да признаете минусите си.
 Пълнолунен хороскоп за всяка зодия  Пълнолунен хороскоп за всяка зодия  Пълнолунен хороскоп за всяка зодия  Пълнолунен хороскоп за всяка зодия
Отдайте се на удоволствието

Има причина Лъвовете да са пламенни и смели, само че тя значително се дължи на обстоятелството, че петият дом дават отговор и за удоволствието. Това е отлично време да се отдадете на грижа за себе си с вана на свещи, скъпа маска за лице, или друго, което задоволява най-съкровените ви стремежи.

Не бъдете прекомерно трагични

Пълнолунието е изпълнено с превзетост, само че в случай че към това се добави и силата на Лъва, има риск да получим мелодрама в три дейности. Постарайте се да не се вживявате прекомерно доста и внимавайте за импулсите и реакциите си. Воденето на дневник и медитацията са чудесни принадлежности, с цел да останете крепко стъпили на земята.

Поработете върху увереността си

Това пълнолуни е чудесна опция да се ободрите. Опитайте се да покажете обич и грижа към себе си, да напишете любовно писмо до себе си, в което да наблегнете мощните си страни, и да изразите признателност за живота си в огледалото или посредством водене на дневник.

Не взимайте цялата светлина на прожекторите

Да си център на вниманието е това, което Лъвът умее най-добре. Но вместо да поглъщате цялото внимание, пробвайте се да повдигнете духа и на другите. Изразете поддръжката си на приятелите си или направете комплимент на чужд. Светлината ви свети по-ярко, когато можете да я споделите с хората към вас.

Отидете на независима среща

Слънцето, още познато като шефа на Лъв, е обвързвано с идентичността и егото. Опознайте себе си на по-дълбоко равнище, като излезете на среща, изпробвате нов ресторант или друга активност, при която можете да присъствате осъзнато и да откриете нови елементи от вътрешния си свят.
 Този пълнолунен обред ще ви освободи от това, което ви дърпа обратно  Този пълнолунен обред ще ви освободи от това, което ви дърпа обратно  Този пълнолунен обред ще ви освободи от това, което ви дърпа обратно  Този пълнолунен обред ще ви освободи от това, което ви дърпа обратно
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР