Направена е промяна в план-сметката за разходите по подготовката и

...
Направена е промяна в план-сметката за разходите по подготовката и
Коментари Харесай

Одобриха още близо 3 млн. лв. по план-сметката за изборите

Направена е смяна в план-сметката за разноските по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители през 2021 година, оповестиха от държавната пресслужба.
Правителството одобри промени в план-сметката за разноските по подготовката и произвеждането на.
По предложение на министъра на опазването на здравето, в съгласие с Централната изборна комисия, ще се ползва централизиран метод във връзка с застраховане на изборния развой с всички нужни средства за отбрана и предварителна защита от (предпазни маски, ръкавици, дезинфектанти и др.).
Централизираният метод ще докара до по-ефективно разходване на средствата, като Министерството на здравеопазването, посредством районните здравни инспекции, ще сътвори организация по логистиката и своевременното снабдяване на нужните количества до районните изборни комисии и секционните изборни комисии / преносимите секционни изборни комисии в сходство с признатия медицински протокол за осъществяване на изборите.
 ЦИК одобри изискванията и реда за предизборната акция ЦИК одобри изискванията и реда за предизборната акция
Централната изборна комисия одобри изискванията и реда за провеждането на предизборната акция за идния парламентарен избор, преда...
Средствата, утвърдени по бюджета на Министерския съвет, в размер на 2, 947 млн. лева се дават по бюджета на Министерството на здравеопазването за 2021 година
Министерският съвет одобри решение, с което разпореди координацията по осъществяването на дейностите, свързани с организационно-техническата подготовка на изборите за народни представители за Народно заседание на 4 април 2021 година на заместител министър-председателя по икономическата и демографската политика и министър на туризма, оповестиха от държавната пресслужба.
В решението са включени отговорности и отговорности и на други министри, свързани с подготовката и произвеждането на изборите, в това число и на министъра на опазването на здравето, поради разпространяването на COVID-19.
На министъра на правораздаването е предоставено да издава наказателни постановления в случаите на определяне на нарушавания на регионалните шефове по.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР