Направена е добра организация от страна на всички служби, в

...
Направена е добра организация от страна на всички служби, в
Коментари Харесай

Станислав Владимиров: Издирваме детето в гората с кучета, термокамери и дрон

" Направена е добра организация от страна на всички служби, сега те са в гората с кучета, с термокамери, с дрон. Включиха се хиляди доброволци, с цел да може да се покрие колкото се може по-голям периметър. В момента се обхожда гората, доброволци има в околните квартали, в това число в центъра, уповавам се детенцето да се появи. С тежка форма на аутизъм е, имало е и различен път такива обстановки с него, завършвали с добър край. Надявам се и този път краят да е добър ", съобщи пред Българска национална телевизия кметът на Перник Станислав Владимиров.

12-годишният Александър е липсващ в региона на Профилакториума в Перник, оповестиха от общината в профила ѝ във фейсбук. Детето е с аутизъм. Облечено е с алена блуза и долнище на спортен екип, високо е към метър и 50.

Около 17 часа група младежи е забелязала дете с сходно изложение в региона на Старата черква. Детето се търси в гората и от кучета - 3 полицейски и едно гранично.

В Перник се събират доброволци, които оказват помощ на служителите на реда в издирването на момчето, само че към този момент без триумф.

Те приканват жителите всеки, който може, да се включи в издирването.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР