Напръсках със спрей момчето, което подаде преди две седмици фалшивия

...
Напръсках със спрей момчето, което подаде преди две седмици фалшивия
Коментари Харесай

Превъртя! Eмили Тротинетката в схватка със спрей с 13-годишни

" Напръсках със спрей момчето, което подаде преди две седмици подправения сигнал за бомба в столичния мол " Парадайс " и поради него всички хора бяха евакуирани от там ", сподели за " България Днес " Емили, нашумяла в медиите и соцмрежите с прозвището Тротинетката.

Така обичаната на някогашния културист от " Фермата " Тихомир-Мелиса Рангелов разяснява скорошния екшън със свое присъединяване в същия търговски център в София. Преди два дни се появи видео, на което Емили плаши някой със спрей. По думите на блондито от Плевен обстановката " всички на кълбета " била провокирана от група момчета на възраст 12-13 години. Емили твърди, че те обикаляли постоянно из мола и дразнели посетителите и продавачите в магазините.

" Бях седнала да похапна в едно от заведенията за бързо хранене в мола, когато ме наобиколи огромна група момчета, към 20-30. Започнаха да ме наскърбяват, да ме назовават " травестит ", да ми се смеят в лицето ", споделя избраницата на ексатлета.

Русокоската от Плевен им отправила пет-шест пъти предизвестие да престанат, само че хлапаците се нахъсали още повече. " Едно от момчетата ме заля с шейк. Всички се събраха към мен, започнаха да ме снимат и тогава побеснях. Извадих спрея и го насочих към едно от гаменчетата. То се хвана за очите, стартира да киха. Друго пък съумях да залея и аз с шейк ", разказва случката Емили.

В идващия момент тя рипнала и хукнала да гони групичката из целия мол.

" Аз съм рисков човек. Като побеснея, никой не може да ме спре. Мога да пребия човек ", признава трансмомичето. " Преследвах ги и пръсках наляво-надясно, само че внимавах да не уцеля някой почтен. Всички обаче се опасяваха да не ги напръскам и тях и бягаха от пътя ми ", прибавя Емили.

" Този спрей е отрова. Много е пикантен, с чесън. Всички, които бяха на пътя ми, почнаха да кихат и кашлят. Целият мол замириса на неприятно. Затвориха всички магазини и заведения на етажа ", споделя още скандалната русокоска. Охраната на заведението се намесила, само че съгласно Емили " те бяха на моя страна ".

" Дойде и полицейска патрулка, писах пояснения. Но и служителите на реда ме опазиха, тъй като не съм отговорна. Бях провокирана от деца с доста неприятно, да не кажа никакво образование, а за това виновност носят родителите им ", уверена е годеницата на Тихомир-Мелиса.

Униформените отвели двама от малолетните нападатели към Педагогическа стая, а на Емили споделили, че е напръскала тъкмо момчето, отговорно за евакуацията на целия търговски център. " Искам да предупредя, че идващия път към този момент няма да църкам със спрей, а ще направя дум-дум-дум в мола с газов револвер. Имам позволение за него ", дава обещание най-известното у нас трансмомиче.

Блондито се закани още, че не е изключено скоро да стартира да излиза от вкъщи си, въоръжена до зъби . " Ще си взема нож, автомат, граната. И единствено някой да ме закачи, изстрелвам на месо ", плаши злобарите Емили.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР