Напоследък все по-често ни се случва да имаме проблеми със

...
Напоследък все по-често ни се случва да имаме проблеми със
Коментари Харесай

Бела Хадид, Дженифър Анистън, Салма Хайек - 9 известни личности и техните съвети за по-добър сън

Напоследък все по-често ни се случва да имаме проблеми със съня. Четем какви ли не препоръки и пробваме всевъзможни хитрини, само че като че ли нищо не оказва помощ. В опитите ни да намерим решение, най-малко се успокоихме, че не сме единствените, които страдат от липса на бодърствуване.

Докато търсим решението на нашия проблем обаче, попаднахме на доста забавни детайлности, по тази причина какво вършат някои от обичаните ни известни персони, с цел да имат по-здрав и спокоен сън. Да забележим рекомендациите и скъпите им насоки.

Салма Хайек

Салма Хайек наподобява по този начин като че ли в никакъв случай няма да остарее, като не крие, че значително го дължи на това, че съумява да се наспи добре. Актрисата споделя, че пие калциево-магнезиева напитка всяка вечер, което ѝ оказва помощ да заспи по-лесно и да се разсъни свежа и отпочинала на другия ден.

Марая Кери

Марая Кери е следващата звезда, която наподобява извънредно за годините си. Но каква е нейната загадка? Кери си ляга да спи с 20 овлажнителя за въздух, сложени към леглото й. Пред списание V, тя изяснява: " Все едно дремя в парна стая. Леглото е напълно покрито с хавлиени кърпи, които да всмукват влагата, а таванът е с такава структура, че водата да не пада върху главата ми ".

Том Круз

Актьорът от " Мисия невъзможна " явно също има проблеми със съня, само че за благополучие е намерил решение. Той е вложил много средства, с цел да трансформира една от стаите си в така наречен " снораториум " - дребна, тъмна звукоизолирана стая, която му оказва помощ да спи като бебе.

Дженифър Анистън

Що се отнася до Дженифър Анистън, нейният съвет за това по какъв начин да имаме спокоен и здрав сън, е повече от обикновен и елементарен: " Просто разкарайте телефона от спалнята си ".

Гуинет Полтроу

Тайната на актрисата, с цел да спи като бебе, се крие в горещата ѝ вана, която си прави всяка вечер. Успокояваща и релаксираща вана с разнообразни типове соли, масла и ексфолианти. Направо се замечтахме.

Миранда Кер

И моделът на Victoria`s Secret си има своите секрети. Нейното " знамение " се крие в лавандуловото масло или лавандуловата вода, които впръсква във възглавницата си или върху лицето си преди да заспи. Миранда подсигурява, че има доста успокоителен резултат и ни унася на мига.

Барак Обама

Като един от най-ангажираните мъже в света по времето, когато беше президент на Съединени американски щати, Барак Обама признава, че сънят и при него е бил недостиг, тъй като позвъняванията от Белия дом са били когато и да е на нощта и не спирали, до момента в който не вдигне телефона. Единственото, което е правел, с цел да си набави нужния сън, е било просто постоянно да спи, когато има такава опция: " Без значение кога на деня ", прецизира някогашният американски президент.

Карли Клос

Тайната на Карли Клос се крие в няколко капки мелатонин, който ѝ оказват помощ да заспи по-лесно и да се разсъни свежа и отпочинала. От опит споделяме, че освен капките, само че и хапчетата мелатонин правят страхотна работа.

Бела Хадид

Още един модел на Victoria`s Secret, който си има своите трикове за здрав и спокоен сън.

" Наскоро започнах да чувам музика за медитация, която ме кара да заспя по-дълбоко, Обикновено съм отлетяла в страната на сънищата още на четвъртата ария ", споделя пред Teen Vogue Бела. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР