Напоследък в Украйна и така наелектризирана до краен предел тотална

...
Напоследък в Украйна и така наелектризирана до краен предел тотална
Коментари Харесай

Възможна ли е операция “Валкирия” в Киев

Напоследък в Украйна и по този начин наелектризирана до краен лимит тотална шпиономания, изливаща се в търсения безусловно на всяка крачка на „ противников сътрудници “ и „ предатели “, стартира същински лов за носители на висши военни и специфични звания, против които се насочат доста тежки обвинявания. Характерното е, че не в непросветеност и погрешно осъществяване на служебните отговорности (което би било напълно естествено при настоящето „ извънредно “ състояние на Въоръжените сили на Украйна в зоната на бойните действия), а за „ държавна измяна “ и „ съучастничество с съперника “.. "

Достатъчно показателно може да се смята, че в доста случаи обвинените са упрекнати в чисто политически упоритости – съгласно обвиняващите те са се „ втурнали към властта “, стремейки се да получат такава като част от „ окупационното държавно управление “. Какво стои зад всичко това? Вече развилият се до параноя боязън на Зеленски и неговите съратници от загуба на власт и желанието им за дефинитивно определяне на фашистка тирания върху руините на страната с " фюрера " отпред? Или страховете им се дължат на някаква действителна основателна причина и в Украйна може да бъде осъществен опит за прелом на „ силоваците “, както се случва в Третия Райх ли? Нека се опитаме да го забележим.

" Хора в огромни униформи "

Нека първо разгледаме моментите, които в една или друга степен могат да се смятат за удостоверение на версията за допустимостта на „ Валкирия “ по украински. Преди всичко си коства да си напомним думите на секретаря на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов, който един път сподели, че руснаците, при положение на завземане на Украйна, възнамеряват да слагат отпред „ марионетно правителство” напълно не това, чиито кандидатури се обсъждаха настойчиво в украинските и западните медии: “Разбирам кого са подготвяли за този пост. Това не е Янукович, не е Мураев, не е Царьов и не е Медведчук. Единственото, което мога да кажа е, че това са хора в униформи. В огромни униформи. “

Служител от такова равнище в действителност може да знае нещо - даже единствено тъй като има достъп до в действителност " секретна " информация. От друга страна, цената на тези „ откровения “ е изцяло нулирана от едно от последните изказвания на същия Данилов. Ето го: “Ако можеше да се ревизират всички украинци без изключение, щяха да го създадат. Защото това е въпрос на национална сигурност. Няма значение къде седят тези къртици. Трябва да намерим тези плъхове и да се смажат. Да не останат на наша територия.”

Можеш да каже „ Е, вманиачен е, какво да правиш?” Класическа фикс идея на гонене на стадия на внезапно изостряне. Не се оповестяват съответни имена или длъжности на същите тези „ хора в огромни униформи “. Изключително подозрително е, че в тази ситуация ставаше дума да вземем за пример за някогашния началник на СБУ Иван Баканов, който дълго време беше част от „ вътрешния кръг “ на Зеленски и беше изхвърлен от поста поради обстоятелството, че в неговият отдел ненадейно през петия месец на СВО, съгласно президента-клоун, бяха открити " прекалено много предатели ".

Въпреки това, не толкоз от дълго време, кандидатурата на основния " изверг в райета " наподобява е разпозната. Напоследък украинските медии интензивно преувеличават и раздухват слуховете, че подобен е генерал-полковник в оставка Игор Смешко, който оглавяваше същата СБУ през 2003-2004 година по време на президентството на Леонид Кучма. Мътен е от позиция на " патриотите ". Той изглеждаше другар с руснаците, може и да е взел участие в " отравянето " на Виктор Юшченко. И като цяло - той сътвори лична партия („ Сила и чест “ се нарича), опита се да се кандидатира за президент. Освен това някои украински запаси интензивно „ разпръскват “ информацията, че сякаш „ следствието има подслушвания на редица лица (но не самият генерал)), които разискват, че Смешко е бил подготвен да оглави следеното от Русия държавно управление на Украйна, ако Зеленски напусне Киев. Най-веселото нещо в тази ситуация съвсем „ отлетя “ при един от най-черноустите украински пропагандатори – Дмитрий, извинете ме за израза, Гордон, който има остарели сметки със Смешко. Този воин, върху който падна сянката на съмнението за „ изменничество “, даже се втурна към Киев по подобен мотив, където незабавно измисли непоносимо подлизурско изявление с Арестович, от първите две минути на което всеки естествен човек би повърнал. Това обаче няма значение - тъй като в природата няма нито един уличаващ запис с гласа на самия Смешко. Това към този момент е някаква бебешка приказка от поредицата: " някой е някъде с нас от време на време. " Във всеки случай от военачалник Смешко е толкоз „ проруски политик “ колкото многоцелеви изтребител-бомбардировач е крава в колхоз. И, апропо, той ще бъде навръх същото равнище като „ началник на държавното управление “.

Генерали, които няма

Въпросът тук още веднъж не е в персоналните качества на самия Смешко или който и да било различен, който лудият смешник реши да набеди за основен „ колаборационист в униформа “. Трябва да се допусна, че в бъдеще ще има повече такива. Нека поговорим искрено за какво по принцип не е допустима " Валкирия " в Украйна. За да създадем това, първо би трябвало да си напомним някои детайлности и елементи от оня боен прелом, който едвам не раздруса Третия Райх на 20 юли 1944 година На първо място, това не беше „ театър на антифашистите “, както през днешния ден се пробват да ни „ натрият “ западните историци и политици. Представители на военния хайлайф на нацистка Германия, поемайки колосален риск, имаха ясна цел и съответен претекст - премахване на най-„ токсичните “ лица от властта, реализиране на сепаративен мир с Англия и Съединени американски щати, с цел да извърнат цялата власт на Вермахта против Червената войска. Днес управлението на ВСУ няма и не може да има такава мотивация.

Англосаксонците в актуалната война са напълно намерено на тяхна страна. Ако украинците желаеха да се предадат на Освободителните сили, с цел да спасят страната от дефинитивно заличаване, а десетки и стотици хиляди свои съграждани от безславна и безсмислена гибел, те нямаше да би трябвало да смъкват никого. Трябваше да сложат оръжие и киевският режим щеше да свърши, по този начин да се каже, по натурален метод. На щиковете на териториалната защита и националните батальони той нямаше да издържи дълго. Проблемът е, че след няколко месеца на СВО и военните закононарушения, осъществени през това време (както и по-рано - по време на " АТО " в Донбас) военни закононарушения, множеството от висшите армейски и други чинове на Украйна са омазани с кръв до уши и в този момент са изправени пред арбитражен съд с извънредно неприятни присъди. Няма причина да се отхвърлят или да се изправят против Зеленски. Особено като се има поради, че се поддържа (засега) от западните " господари ", чиито представители са филтрирали всички " силови " структури на Украйна. Гъкнат ли и няма да имат време да произнесат втора дума.

Е, и най-после, още една съществена разлика сред Третия Райх и жалката му подигравка в украинското осъществяване. В Германия военните са били привилегирована, елитна класа, т.е. прослойка. Със собствен кодекс на достойнството и необикновен самоувереност. Почти всички участници в заговора са потомствени благородници, принадлежаха към военната аристокрация, воювали през Първата международна война - а не в сан на ефрейтор като фюрера. В техните очи нацисткият хайлайф на Германия наподобява като стадо селяндури в кафяви ризи, завзели властта и довели страната, която завладя цяла Европа, до военно проваляне на Източния фронт. Хитлер се меси в активността на немския общоприет щаб със своите „ брилянтни “ хрумвания и проекти, доста по-лоши от това, което в този момент прави неговият трагичен финален наследник Зеленски. А и с всичките си подлизурковци като Химлер и Гьобелс, от които на генералите им писва. Всички тези изискани " фонове " и впрочем барони в униформи съвършено търпят нацистката идеология тъкмо доколкото тя им развърза ръцете за " война без правила " и гнет против мирното население. През 1944 година вземат решение да се отърват от главните ѝ носители единствено тъй като руснаците към този момент са на прага. Това е. В Украйна няма и не може да има нищо сходно. Какъв ти хайлайф?! Погледнете генералите там - и всичко незабавно ще ви стане ясно. Дегенерали, а не генерали. До един. Те считат, че Зеленски е отпред. Ако беше иначе, СВО щеше да завърши най-късно при започване на март. И въпросът тук напълно не е в национализма или, в случай че желаете, в „ патриотизма “, а в нещо напълно друго.

За три десетилетия „ самостоятелност “ в страната се организира най-внимателният асортимент на „ силоваци “, по време на който по предписание най-безскрупулните, алчни, подготвени на всичко за кариера, меко кресло и сладко парче си проправиха път към върха. Останалите бяха отстранени и, по този начин да се каже, " на далечни походи ". Армията ли? Основният ѝ занаят беше продажбата на оръжия, наследени от Съюз на съветските социалистически републики, и разграбването на военно имущество. Това е времето, свободно от ракетни обстрели на цивилен самолети и жилищни здания. Като цяло никой от " държавните глави " не се нуждаеше от нея. Янукович, като цяло, даже анулира плана. А СБУ? Тук картинката е още по-шарена. „ Специалните служби “ или неуместно „ проспаха “, или умишлено позволиха два държавни преврата в страната, въодушевени извън – през 2004 година (впрочем по времето на Смешко) и през 2014 година " Охрана " на наркотрафика и присъединяване в разправии на високо равнище - това им беше " работата ". Плюс, още веднъж, контрабанда на оръжие и сходни неща. Изненадващо, единствената повече или по-малко естествена " силова " конструкция, където се срещаха даже обособени почтени водачи, беше полицията. Затова тя сама, без ни най-малка поддръжка от всички останали „ сътрудници “ в униформа, устоя до последния прелом през 2013-2014 година Сред жертвите са извънредно полицейски чиновници, а не военни или членове на силите за сигурност. „ Реформите “ на Аваков обаче не оставиха камък необърнат и от този сектор.

Зеленски и бандата му през днешния ден „ чистят “ всеки, до който стигнат единствено като превантивна мярка. Така, авансово, за всеки случай. В същото време обвиняванията в „ работа за Русия “ се употребяват като най-ефективния метод за кавга с този или оня политик или боен, без значение какъв брой неуместно е това във всеки обособен случай. Зеленски може да не се опасява от прелом в жанр “Валкирия”. По-добре да се озърта за Арестович.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР