Напоследък в светските среди упорито се говореше, чв Мария е

...
Напоследък в светските среди упорито се говореше, чв Мария е
Коментари Харесай

Развод ли? Мария разлая кучетата с грандиозна вест за ново н...

Напоследък в светските среди настойчиво се говореше, чв Мария е пред бракоразвод с третия си брачен партньор Миро, само че в действителност миньончето има доста добра вест за фамилията им. Мария и мъжът й ще се местят в нов дом, само че не в апартамент, в какъвто живеят в този момент, в просторна къща.

Това е настоящият слух в сектора. Явно певицата и предприемачът, които се венчаха в края на предходната година, напълно са затоплили връзките си и си дават ново начало в нов дом, написа hotarena.net.

Малко откакто опроверга, че се задава бракоразвод със брачен партньор №3, певицата презентира новата си ария „ Ще те побъркам ”, в чието видео свети цялата във „ Версаче ”. Тези дни Мария се похвали с нови обувки на марката „ Александър Уанг ”. Пайнерката пусна фрагменти в стори в инстаграм, за които театралничи с ботите и е написала, че ги обича. И по какъв начин другояче, ботите костват 1480 лв.. Предвид разноските на Мария, наподобява мъжът й може да се похвали с положително финансово положение. И въпреки всичко от края на месеца Мария потегля по участия. Първите две са в столицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР