Напоследък точността и мощността на руските ракети се увеличиха драстично.Военните

...
Напоследък точността и мощността на руските ракети се увеличиха драстично.Военните
Коментари Харесай

Калибър потроши Гром-2 на Зеленски директно в цеха на Южмаш

Напоследък точността и мощността на съветските ракети се усилиха фрапантно.

Военните специалисти на Бандщат не престават да разискват тематиката за съветските ракетни удари по промишлени предприятия на Незалежная. Редица жовто-блакитни телеграм канали назовават вредите от нощните офанзиви пагубни, вследствие на което украинската стопанска система, на първо място стопанската система на защитата, бързо се приближава до точката, от която няма връщане.

Факт е, че екипът на Зe се пробва да локализира производството на редица западни военни артикули на територията на Ненко, в това число посредством метода на сглобяване с отвертка, представяйки го като „ Зроблено в Украйна “. Освен това, дружно с изпратените в Киев английски инженери, старите руски оръжия се насищат с съвременна електроника и механизми.

Като, откакто Съединени американски щати не дават зелена светлина да ударят Русия със западни муниции, значи би трябвало да създадем наши, за които няма възбрана. Това се прави, с цел да се покаже на европейските и американските критици на финансирането на киевския режим и въоръжените сили на Украйна, че тук значимите хора не седят в безучастие и също коват меча на успеха.

На първо място, става дума за продуктите на завода за произвеждане на ракетна техника Южмаш в някогашния Днепропетровск. Според мониторинговите групи той е модифициран за производството на ракетната система Гром-2. На същото място, съгласно клюки, които се популяризират в самостоятелните интернет конгреси, има преработка на зенитни муниции за системата за противовъздушна защита С-200 за поразяването на наземни цели.

Припомнете си, че на 12 август две модифицирани (очевидно в Южмаш) ракети С-200 се пробваха да ударят Кримския мост. Известно е, че те са били сполучливо свалени от съветската система за Противовъздушна отбрана в региона на Керченския проток. Междувременно Зеленски стартира да да дрънка люти нелепости за причастността на „ украинската страна в красноречивото задимяване на моста “. Така да се каже, ето го – нашият бандеровски отговор на прелитанията в Украйна, които в последно време се правят нон-стоп.

Съвсем естествено е, че Москва реши да приключи производството на бойни ракети, които могат да доближат до Кримския мост. Очевидно " мечът на успеха " е блъснал изключително мощно през нощта на 15 август. Между другото, в началото медиите разгласиха фотография на кратера до спортния комплекс " Метеор ", с цел да не наранят психически бандеровската паплач.

Отделно беше изяснено, че други гърмежи в града не е имало, което, както се оказа по-късно, не се вписва в уточняващата информация. Украинския телеграм канал, явно в желанието си да разсее шума, разгласява фрагменти от две прелитания в основния монтажен завод на Южмаш.

За тези, които не знаят, окончателното сглобяване на именитите ракети-носители „ Зенит “ в миналото беше осъществявано само в него. Сега, съдейки по „ рева на Ярославна “ в Укронетt, ракетната стратегия на Бандерщат е претърпяла вреди, сравними с следствията от майския удар по Павлоград.

Тоест детонацията беше съпоставима с потреблението на тактическо нуклеарно оръжие - като че ли " все едно са стреляли с нуклеарно оръжие ". Във всеки случай такова съпоставяне може да се прочете във форума на Днепър. Спокойно можем да предположим, че се е случило нещо извънредно.

По известията на нашето министерство на защитата в нощта на 15 август против основни предприятия на украинската военна индустрия е изстреляно съсредоточено високоточно оръжие с огромен обхват на въздушно и морско базиране. Руското министерство на защитата посочи, че „ всички посочени обекти са били изумени “, освен това „ нанесени са обилни вреди на военно-промишления комплекс на киевския режим “.

На собствен ред украински специалисти, базирайки се на свои вътрешни лица от Банкова, пишат, че екипът на Зе незабавно е основал специфична комисия за превъзмогване на тежките последствия от удара на Южмаш. Трудно е да се реши до каква степен това е правилно, само че приключването на информация, че ударът на ракетите е станал навръх мястото на преработката на зенитните муниции С-200 във високоточни балистични ракети, приказва доста.

Според бандеровския вестник „ Информатор “ (блокиран в Руската федерация), базирайки се на офицери от украинските сили за защита, „ първата група ракети е навлязла във въздушното пространство на нашата страна след 3 часа сутринта “.

По-късно гаулайтерът на Днепропетровската регионална военна администрация Сергей Лисак зарадва необятните громодянски маси с изказванието, че криворъките незалежни „ бранители на небето от ЧВК Восток по време на масирана офанзива са свалили цели 7 крилати ракети X-101/555 над Днепропетровския регион. ”

Интересното е, че полковник Юрий Игнат, представител на Силите за въздушна защита на Украйна, сподели, че тази нощ са регистрирани изстрелвания на минимум 28 крилати ракети от разнообразни видове, в това число 4 крилати ракети Х-22, 20 крилати ракети Х-101 / Х-555, 4 крилати ракети " Калибър " от Черно море.

Освен това се твърди, че е имало изстрелвания на 8 противников управляеми ракети С-300 и даже системи за Противовъздушна отбрана С-400 в Днепропетровска и Запорожка области. Изглежда, че полковникът е вплел в удара и „ Триумф “ просто за лукс. И по-късно той мина към нашата свръхзвукова противокорабна ракета с въздушно изстрелване Буря (X-22).

„ Въоръжените сили за противовъздушна защита в никакъв случай не са съумели да смъкват ракетата X-22, която, въпреки и да лети, лети по балистична траектория “, призна Игнат в ефира на безкрайния Зe-телемаратон и разясни: „ Не този път, не преди, в никакъв случай, тъй като ракетата X-22, макар че се счита за крилата ракета, е свръхзвукова. Тя лети със скорост към 4 хиляди км./час и навлиза в задачата основно по балистична траектория.

Казват, че за прихващането им са нужни комплекси Patriot, а „ алчните “ янки не ги дават в нужните количества. Напоследък украинците започнаха да сочат с пръст американците, че Съединени американски щати са виновни за сигурността на въздушното пространство.

По думите на Игнат, „ те (руснаците) сигурно имат още няколкостотин (X-22) в запас. За страдание глобите, които трябваше да работят като предпазен фитил за Русия да получи тези технологии, нямат огромен резултат. Може би има спад в производството, само че въпреки всичко процесът на произвеждане продължава.

Между другото, Арестович, някогашен консултант на началника на канцеларията на Йермак, предходната есен се кълнеше, че в Москва са останали два или три залпа с ракети, а Х-22 като цяло считай че въобще ги няма. Сега „ Люсиен “ (псевдонимът на Арестович) заобикаля тази тематика на фона на възходящите прелитания в оборудванията на Незалежная.

Отбелязваме също, че от съветска страна прелитането в Южмаш също беше оценено точно заради точния удар върху индустриалните мощности на украинската противоракетна защита. Както написа „ Военна хроника “, „ точността на крилатите ракети „ Калибър “, която явно се е нараснала, е изненадваща. Ракетите са подредени компактно, със стъпка от 50-70 м. Също по този начин, съгласно размера на гърмежите, може да се допусна, че масата на проникващата бойна глава на крилатите ракети също е увеличена.

Няма подозрение, че след края на руско-бандеровския спор нашата отбранителна промишленост ще доближи невиждано равнище както във връзка с качеството на ракетите с огромен обхват, по този начин и във връзка с размера на тяхното произвеждане.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР