Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната. Да, знам,

...
Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната. Да, знам,
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Напоследък стават непонятни неща в управлението

" Напоследък стават неразбираеми неща в ръководството на страната. Да, знам, че звучи малко необичайно, в случай, че " ИТН " е част от ръководещата коалиция, само че е реалност. Нелеп факт. Защото представителите на “Продължаваме смяната ” в този кабинет нито се допитват до съдружните си сътрудници, нито чуват какво им споделят, нито си вземат записка, а доста постоянно вършат каквото си желаят. И доста постоянно това въобще не е положително за страната. Много постоянно и приказват. Разни хора от тях приказват без да има потребност по тематики, от които не схващат. Примерите са доста ". Това написа в пост във Facebook водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

Той дава за образец казусът със спрените газови доставки и договарянията за нови енергоизточници. " Най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова. И двамата са невероятни специалисти по енергетика, изключително Лена . По-лошото е, че приказват погрешни неща, да вземем за пример, за предстоящата цена на газа. И освен. Създават погрешни упования. И вредят на мъчно провежданите договаряния ".

" Друг образец. В тази рецесия, основана от войната в Украйна, сума ти хора изясняват какви ограничения ще се приложат. Обясняват ги, все едно са последна инстанция. Обясняват и дават обещание. С дребната разлика, че нищо от обещаното към момента не е разисквано и не е признато от съдружните сътрудници. Или пък опитът на Асен Василев да прескочи освен Парламента, а и съдружното съглашение за метода, по който страната да одобри еврото ", показва Трифонов.

Според Трифонов всички са разбрали за " нерегламентираните опити на Кирил Петков и съветниците му да заобиколят националния интерес " във връзка с Северна Македония.

Къде останаха обещанията, че всеки ден ще осветлява по една спекулация на ГЕРБ? Къде са тези открити осем милиарда крадени пари? Къде е премахването на модела “ГЕРБ ”, в случай, че в кабинета има фрагменти на ГЕРБ като министри?

Защо споделям всичко това? Казвам го като предизвестие. Надявам се да са ме разбрали, написа в умозаключение той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР