Напоследък слуховете разделят все повече български звездни семейства, а инсинуациите,

...
Напоследък слуховете разделят все повече български звездни семейства, а инсинуациите,
Коментари Харесай

Шах с пешката: Ето как реагира жената на Краси Радков на слу...

Напоследък слуховете разделят от ден на ден български звездни фамилии, а клеветите, че дамата на Краси Радков има млад ухажор, очевидно са я вбесили

Край на спекулациите, че се е разделила с артиста, постави брачната половинка му Станислава. 

Тя се появи още веднъж на сцената след дълго неявяване. Преди дни  блондинката направи премиера със спектакъла „ Възкръсналия “,  освен това получи роля и в сериала „ Мен не ме мислете “.

Генчева дълго време бе в майчинство. Макар да е приключила НАТФИЗ, през годините Станислава е била годишен водещ на излъчвания и има доста по-малко изяви на театралната цена.

Сега брачната половинка на Радков  дебютира в режисура в съвършен външен тип. За да разсее слуховете за разлъка със брачна половинка си, хубавицата даже е трансформирала името си, добавяйки и неговата фамилия. Така в афиша е изписана като Станислава Ганчева – Радкова.

Слуховете за провал в връзките им потеглиха при започване на годината, защото Ганчева нито един път не се появи в предаването Като две капки вода, където участваше мъжът й.  Актрисата не бе и в публиката на финала за поддръжка, а малко по-късно се заприказва за нейна връзка с млад сътрудник. В последна сметка Станислава поставя завършек на слуховете, взимайки семейството на мъжа си, писа „ България Днес “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР